Осеќам тензија и напнатост кај тебе само од постојве ми се потат рацете. Ако сакаш да знајш маживе има Машки Домаќински Муабети група и сигурно не само ваква слика лајкува и други, милион посто сум сигурен. И не знам што е проблемот, зарем ти не гледаш на интернет луѓе други?
Ве молам ми треба совет од машка страна. Бев на дејт со еден тип и се беше добро, значи изгледаше презаинтересиран за мене, дури правеше планови и за наредните денови. Сега многу слабо ми пишува на социјалните мрежи, делува како ептен незаинтересиран , дури на сеен ме остава, се договоривме да се видиме пак, незнам дали да се гледам воопшто…
Па ако сте се договориле да се видите пак, не е баш незаинтересиран. Нема ништо лошо да појдеш на втор дејт и да видиш дали е стварно незаинтересиран или само нема многу време за трошење на социјални мрежи. Сама ќе процениш по однесувањето.
Како го процени дека е сељак а не го познаваш лично чим планира да излези пак сонеа значи е заинтересиран а социјалните мрежи во тој случај не се битни.
Битни се бе, како не. Ако го заболе за комуницирање со мене, до поента кај шо ме остава на сеен, шо ќе ми е таков? Има друг на кој моите разговори ќе му годат.
Ајде да речиме можда е зафатен во моментот или не е таков чоек шо комуницира преку социјални мрежи. Пробај јавимусе на телефон и ќе увидиш с како ќе реагира. Многу подобро е да си разговараш во живо неголи на фб. Ако видиш дека неоди работа ни така ни вака тогаш аут. Сепак вреди да се проба.