Што конкретно не прави сега а правел пред да одите на дејт? Можеби е зафатен само, не може секој по цел ден на чет да пишува.
Еве на пример го прашувам , што правиш? он прв ме праша , му одговорив, после јас го прашав , го немаше и после гледам само сеен и го нема одтогаш, а беше онлајн…
Не барај оправдувања штом те оставил на сеен имал време 7 секунди да ти пише дека после ќе ти врати и дека е зафатен. Мене ми нема поента гледањево вечер ама ти си знаеш, сама процени.
Се видоја во живо и изгледа не и се свиѓа па глуми лудило, ќе се видиме пак ќе се договориме и на крај го нема ,ја остава на сеен. Мене истото ми се деси што дури за некое време ме избриша за пријател а тогаш мислам дека имаше 27год и за толку год не го личи на неговото понашање па нормално за мене е селјак. Така и на девојката сеен и го нема. Па добро бе бидете пријатели не ќе се изедиме бог да чува.
Можно е и само да ја тестира. Кога веќе се договориле за следно излагање знае дека ќе излезе денес па се има малку повеќе опуштено. Во секој случај е сељак.
Хм, чудно. Јас би го откажала дејтот па според понатамошната комуникација би одлучила дали би се виделе повторно. Нека согледа дека не може да се однесува како ќе му текне. Ако е зафатен нека кажи, не си должна да чекаш порака која ја видел а не вратил.
Nemate nekoja komunikacija za pofalba, a toa e red flag, izlezi i vidi ete dali ce se podobri ili batkata e zainteresiran samo za skokotlivo neshto..
Здраво, со дечко ми сме долго време заедно. Имаме прекрасна врска со многу љубов, разбирање, но претходниот месец му се случија некои работи во неговиот живот на друштвен план и од тогаш тој е во некоја депресивна епизода буквално е скршен од тага. Разговараме, го подржувам, правам некои работи да го расположам, но не гледам некое подобрување. Совет?
Разговарајте дома повеќе, за вас, за кучето, за општи работи и тоа е, ќе ги заборави. Повеќе мислам дека не можеш да направиш.
Мужи ај помош, се гледам со едно дете (нишо сериозно, три пати иаме искочено до сеа). Ми се сфиѓа досега има добро мислење за него, имаме муабет се и преинтересно ми е кога ќе искочиме Али ми фали комуникација, т.е он не користи социјални мрежи, два пати у денот се пали, и враќа и после го нема.Сам ми кажа дека мрзи да седи на телефон, и почитувам, не барам ради мене да виси на Инста, али што да му кажам за некако повеќе да збориме.Стварно ми е премалце еднаш два пати у денот да се допишуваме. Се` ми е топ, само тоа ми ,,боде очи'.Kако да му кажам, ,,абе ми фали комуникација со тебе"? или ,,сакам почесто да правиме муабет" Ние вака надвор додуша се` си кажуваме, што сме праеле деновите коа не сме се виделе, што ни` се дешава дрндрн, али не ми е тоа тоа.Ако мисли нешто поише со мене, мора комуникација за да напраам блискост со него.Ја вака не осеќам блискост.