Излегувајте почесто и така нема да ти фали комуникација, бидејќи е тип што не сака да пишува, можете да разговарате на тел, бар еднаш во денот да се слушнете.
Не се само социјалните мрежи за комуникација, можеш да му се јавиш или порака да му пишеш, па ќе видиш реакција дали навистина сака или му е само изговор...
Хаха..ејј има луѓе што користат само Вибер, барем знаеш дека не те игнорира...знаеш дека не е на социјалните мрежи..додека некој да е онлајн а да не ти враќа. Мене, реално..не би ми сметално да сум во таква врска, таа врска е сигурна врска...според мене.
Истиве апликации за комуникација ги има и за PC/Laptop, па ако му смета мобилен може на друг начин. Повеќе делува како да си има други работи преку ден и не му е прв план комуникација со тебе.
Се видовте? Само да знаеш, не знам колку години имате, ама мал милион причини може да има зашто не ти пишува. Јас на пример слабо пишувам, уште послабо кревам на телефон (ако некој ме суди според тоа колку не кревам на телефон никој жив не треба муабет да ми прави)особено што кога работам не користам воопшто личен телефон така да. Не гледам голем проблем, штом сте се договориле да се видите, може повеќе сака да се видите и да си зборувате отколку да се куцкате по цел ден. Немаш што да изгубиш и нема потреба толку да анализираш ситуации. Ако треба да се случи, ќе се случи. Не сум муШ, ама мош ќе ти биде од помош мислење од некок кој се грози од муабети по вибер, индт, фб и слично.
Mislenje od maski osobi samo molam - kako da ne deluvam ocajno pred nekoj? I da, ocajna sum, toa e realnosta. Ja naogjam utehata vo hranata, a koga imam poveke pari kupvam nekoi sitnici koi mozebi ne mi trebaat tolku mnogu. Znam deka ne treba toa da go pravam, a mojot ocaj mi gi brka site potencijalni sansi (koi se sekako retki, preretki).
60 procenti od vrskite bile na inicijativa na zenskoto, jas eve ti kazvam. Samo problemot e sto premnogu im dozvolvam, ne im prefrlam oti izlegvaat, ne pram sceni, ne gi iznevervam. Ako se ponasas fino, te pravat magare. I togas te maltretiraat i na plakaat za ona se sto trpele. E bash neche mochi pojke.
Kako i da e, singl majka nema da ja odberi nekoj koj bi go smetale za dobar za vrska, toj voz zamina i jas zdabe kukam
Мислам дека ова и за другарство важи, така? Пошо во секој случај каде имам изразено дека сакам да си разговараме/искочиме будала сум испаднала.
Па затоа што тоа е слабост, кога и да покажеш желба за нив го земаат здраво за готово, мислат свет околу нив се врти.
Машкото ако е заинтересирано за женското ќе и враќа на пораките, зависи кој што прави во животот лично јас не сум задоволен од социјалните мрежи , немам истаграм, имам снап 10 пријатели , имам само месенџер, можеби на девојките и смета тоа но мене ми е поубаво кога никој незнае каде одам и сл...
Прашање до сите машки : што имате на памет кога пишувате први на девојче па го оставате на seen?Само за забава ви е?Или како резерва го чувате?
Поради обврски. Еве на пример кога пишам со некоја поблиска и знам често да ја видам пораката и да невратам одма или ќе им вратам покасно после 1-3 саати а то се дешава поради шо цело послободно време сум или пикнат под кола или сум на работа или готвам. Иако интернетот е пуштен цело време сите ме мислат дека дремам на телефон. Зато почесто се слушам на телефон неголи да куцам на тастатура. Ова го пишам како еден пример.
Tоа се случува кога оној кој пишал прв тст дечкото во случајов,не очекувал дека ке добие одговор на пораката кој ја пратил ,те стартувал онака само му се свигала девојката и толку.Но кога го добил одговорот од тебе се збунил адреналинот сто и немал план што понатака,не бил подготвен за предизвикот и толку,некои се плашат да вратат поради недостаток на самодоверба или можеби и поради страв да не напишат нешто погрешно што нема да ви се допадне или сметаат дека во моментот немаат инспирација да ве инпресионираат