Какви обврски какви бакрачи со падобран да скокам па пред да се отвори ке вратам на порака кога сакам. А ако не сакам тогаш ке најдам милиони причини и обврски зашто сум ја оставил на seen a i onoj koj go izmislil toa seen golem sutrak bil
Подобро не ја отворај пораката ако не планираш да вратиш во моментот. Полош впечаток остава видена порака без одговор отколку неотворена порака. И секако, дај ѝ објаснување на личноста зошто си онлајн а не враќаш.
По мене нема универзален одоговор, затоа што сите сме индивидуалци и сите различно се однесуваме во дадена ситуација. Се шо би кажал би биле претпоставки: презафатен (премногу обврски) , заборавил, за забава, златна резаерва и сл ... Доколку на некој начин го познаваш типчето ете самата си донела некаков заклучок. Еве јас ко ќе пишам на некоја има нешто шо ми го привлекло вниманието кај неа и дефинитивно не би оставил на seen, би ја дотуркал работата до крај безразлика на исходот, а ко ќе сакам нешто обично знам да сум доста упорен
Ве молам ми треба мислење.Не ми враќа на пораки демек терал инат пошо ја не сум враќала толку брзо.Се видовме зборевме и уште нема отворено порака.
Ако сте пишувале некое време и те оставил на seen, е можеби поради тоа што нешто не му се допаднало кај тебе. Не е тоа што очекувал и изгубил интерес.
Излеговме неколку пати и одма му дадов.Во тоа ми е грешката сигурно.Сакаше групен со моја другарка.Ама таа го одби и сношти кога ме носеше дома не сакаше ни да ме допри.
Не биди очајна да го чекаш да ти врати на пораки. Му напиша порака и готово сега не продолжувај пак со пишење. А со тоа водење инает, врската нема да оди напред. Колку пати сум го прочитала ова. Што му даде? Ако имате односи не му даваш само ти, дава и тој. Порано или покасно не е важно, двајцата сте сакале да бидете заедно. Тоа што сега тој сака нешто друго е сосема друга работа и неговото однесување ти кажува доволно каков е тој кон тебе.
Ти си за секс само заинтересирана или? Оти ми делува дека не си свесна со каква креатура од човек излегуваш....
Како од дејтање да се премине во врска ? Со дечково што се гледам двајцата сме 30+ до сега излеговме неколку пати на последниот дејт бевме заедно 12 саати и имавме и секс , пишуваме колку што ни дава времето со оглед на работа и обврски ама не знам сево ова на каде води ? А не знам ни како да го прашам , сепак само кратко време и се гледаме
Со наједноставно прашање. Каде води ова нашево? Што мислиш? Можеш и прво од околу да оцениш начелно според однесувањето кон тебе и вниманието што го добиваш. Но одговорот да или не не мора да значи ништо ако однесувањето е спротивно на одговорот. Повеќе делата нека говорат од зборовите.
Епа одма си го добил тоа шо сакал и не си му интересна сестрооу шо очекуеш? Ако одма сте се клецнале нема да си му интересна више, плус другарка ти му го усрала филмот за тројката.. тоа е
Interesno prasanje, ne e za zabava tuku taka od ne zainteresiranost, primer jas mozam da ja vidam porakata da ne vratam , ke vratam posle 1h zavisi