Немам јас што да сфатам. Не се обраќаш на тој што мислиш. Параноична си. Спремни да скокаат одма, какво прекрасно и топло добредојде.
Тоа што некој се зацапал во Indiegurl тоа апсолутно не е нејзин проблем ниту пак има обврски и е должна било што за него да стори а најмалку ако тој некој било кој се чувствува очајно за човечки допир.Тоа апсолутно не е нејзин проблем,тоа што таа самата го дозволила тоа да стане нејзин проблем тоа е друга приказна и тука е нејзината грешка.
Како да го вратам пошо мислам дека е оладен можда и разочаран нз а беше заинтересиран.Бев малце одбивна и откажував излегувања.Сега чекам порака да ми врати.Можеби да го викнам да се видиме или очајно ќе биде?
Епа ако си го игнорирала ќе се олади фала Богу.Никој нема да те чека а ти да се заебаваш. Нека ти врати, биди сеа покомуникативна и викни го за некој ден.Не одма, пошо со тоа шо те игнорирал сеа ти си се залетала и ако одма го викнеш ќе сфати колку е саат и може да те откачи Затоа не прави нешто што неќеш да ти прават
Не го тупам, проверено и потврдено е со модератор дека навистина беше он, затоа е сега баниран. Во ваква крипи ситуација не е можно да се остане "олабавен",а тоа е поим кој јас долго време се трудев да го применам, и затоа дојде до ова.
Добро е што се средило тоа со профилот, но пак ќе те следи што пишуваш. Како дознал дека си пишуваш на фемина?