Повели, слободно објасни со што не се сложуваш во постот. Никогаш не е касно за дебата. Баш е добро да се слушне и другата страна.
Што е проблемот и како до врска, или барем некакво случување во љубовниот живот? Имам скоро 20, а сеуште не сум имала ни прв бакнеж, не па нешто повеќе. Сепак, ми пишувале доволно луѓе за да знам дека проблемот не е до физичкиот изглед. Интровертна личност сум, па не излегувам премногу на места каде што има многу луѓе, а и кругот на пријатели ми е прилично мал и составен само од женски. Никогаш не сум била и типична тинејџерка која ќе оди со кој било, само да има дечко, туку гледам да чувствувам нешто и да има карактеристики кои ми одговараат и ги ценам кај спротивниот пол, па затоа и секое допишување на социјалните мрежи го прекинувам после некое време. Како да го променам ова и зошто се случува? Дали нешто не е во ред со моите размислувања?
Вака ко шо се опишуваш си тешко достапна, а примаш ласкана и комплименти и омилено нешто ти е да му речеш НЕ на скоро секого. Вака пресметано, грубо и утешително ваљда уште не си го начекала вистинскиот.
Сега гледам што се случило и да ти кажам вакво утепување оддамна немам видено. Дечкото демек на тошо, па ќе проба да сврти муабет демек па ти што си пишала, па не бил psycho арно ама феминци кога го грабнаа нема ниедно мислење без Ова да сакаше да го утепаш вака, немаше вака да излезе Шала на страна, дечкото кога е способен да напраи профил, само за да може са те контактира и мањачи, чувај се и пази се, ваквите се посебни случаеви.
Се е во ред со тебе но треба да се земе во предвид дека ти можеш да ги добиеш и карактеристиките кои на тебе ти одговараат ,но како форма само или менаџмент,без хемија или магија како сакаш, но да останеш без суштина и со празно срце кое не регистрирало ништо,не е се баш во карактеристиките,логиката и умот
Дали кога партнерот ги затвора очите додека прима задоволување може да се сфати како уживање во моментот или фантазирање за друга девојка? Веројатно е индивидуално... но ајде, да си прашам...
Нормално е да биде сексуално привлечен и од друга и да фантазира за неа, само што не ти кажува. Не се кажуваат такви работи.
Како би го толкувале кажаното “те сакам многу” од негова страна после орално задоволување? Се работи за бивш љубовен партнер, би сакала да слушнам ваша теорија.
Јас ако не мислам моментално на личноста што општам интимност во моментот, нема да ми стани. Никогаш не сум помислил на друга, за време на чин, да речиме со девојка..
Лично неам општено со многу девојки секс ама со сите шо имав досега, ко че се задоволни скроз значи ако сум ги задоволил како шо треба сите се разнежнуваат и кажуваат те сакам многу, ваму таму, леле мајко лигушење хахах, и јас сум романтичар ама ова ми е претерано.
Не ја конкретизирав баш ситуацијата. Значи, помина “односот” или како и да е, па после некои 15 минути во гушка ми изрази љубов. Е сега моето прашање е: дали мислите дека тоа го кажал вака од задоволството или е бил сериозен во кажаното.
Зависи до човекот, мојата бивша конкретно, пошто и ти спомна за бивши, што завршевме со секс од шо беше презадоволена изразуваше многу повеќе емоции, галење, гушкање итн отколку кога бевме во врска.