Me vikna da iskocime i ja kao ajde ke vidime ako imam vreme i posle pisa kao ako nemozes toa e.Mu kazav tolku brzo li se otkazuva i vika ne se otkazuvam tuku znae deka ke dojdam ako dzvoni a ne bil tip sto moli.Tuka malce ja ljuta poso so toa saka da kaze deka moze da me ima koga saka odnosno na povik.Mi kaza ne mu bila namerata da me provocira namerata e da se vidime.Posle mi pisa deka me svigja i za toa probuva da se vidime.Sto mislite za tipov.Imame iskoceno 2 pati so drustvo.
Па од ова не можеме многу многу да заклучиме Сама најубаво треба да го процениш Не биди толку ладна и хард ту гет, за да видиш шо му е целта.Ако го дупиш у ребра ќе те батали
Малку грдо звучи тоа "ако имам време", како и да е ако му е стало до тебе нема да се откаже, ти знаеш најубаво.
Јас мислам дека немаш многу шанси кај него. И мене некоја да ми каже така како што си му кажала ти на него, би ја откачил во истиот момент. Јас го поддржувам дечкото.
Ama posle pak mi pisa koga sum slobodna.Prasanjeto mi e dali e ozbilen ili za ednas poso pisa valjda svati deka te svigjam.Mislam ako vistinski me svigja ke ostavi za u zivo ili se isplasil deka nema da iskocam pa da si kaze.Neznam stvarno
Па што тогаш сакаш повеќе? Декрет да ти испрати дали да излезете? 2 пати те прашал, 2 пати си го одбила. И секако дека те свиѓа чим сака да се видите, ако не те свиѓа, нема да сака, нели? Пробал дечкото со тоа на некој начин да ти даде гаранција дека не му е за еднаш и дека е озбилен. Инаку, зошто е глупо ова "озбилен/за еднаш" е затоа што никој не може да ти одговори со сигурност ако не те познава. Како би знаел да одговори на овакво прашање? Ти би знаела дали тој ќе ти се допадне? Еве да претпоставиме дека е озбилен, ама излегувате, и гледа дека не е тоа тоа... бакнежот не му се допаднал, нема хемија, нема вајб, било што, гледа не си одговарате, и ќе излезе дека те излажал. Еве да претпоставиме дека нејќе озбилно, само забава. Излегувате, се гледате, имате хемија, си одговарате, се чувствува кликот, па ќе сака поозбилно во таква ситуација. Или, додека не пробаш, не се запознаеш подобро нема да знаеш што може да произлезе од сето тоа. Се останато е само претпоставки. И да, ако сакаш да се видиш, промени став и наместо да го одбиваш, предложи му да се видите и запознаете. Па што биде, тогаш ќе видите.
Пишуваш со некој, се трудиш за комуникација да имате, па те вика да се видите и ти му викаш ај ќе видиме, ако имам време. Wtf??? Зошто сама си правиш проблеми? Тоа не ми е јасно.
Сака малце tough girl да е, затоа.. ама изглеа типот е апла директен и не му е дојдено до игри, и му има здосадено после два пати - корпи, ај белки три за среќа и ќе упали овој пат, прифати ако те покани пак.
Е вака искочивме,предобро понашање,комплименти даваше све тоа и се доближи,проба да ме залапа ама одбив пошо бевме у кафич.После на навалуваше.На крај еден блиц и толку.Денес на кафе со него,со другар и другарка.Другарката пошто флертува со секој,комуникативна разговараше како да е сама со него а он цело време ја гледаше ама буквално цело време кај нејзе погледот.И он дури зборува како само на нејзе да зборува.Во друштво незнае да посвети пажња.Ме праша кога ќе се видиме ние на само,ама сеа добивам впечаток дека само лаже и глуми озбилен дур не добие тоа што сака.Што мислите сеа за типов?
Се согласувам со Манџата .. колку и "другаката" да е без осет, тој што има интерест за тебе , целиот фокус ке му е на тебе.
Taze se zapoznati so ocekuvas da pripagja ko ce e tuka? A i nis ne mislam za deckovo regular boy so sea mu e jnteresno se.
Јас имав ваква ситуација и многу е глупаво и бедно. Ко прво тој со тебе нешто прави а ваму прва прилика флерта со друга. Ами јас во истиот момент би станала од масата и би рекла дека ќе си идам. Јас така постапив станав и си заминав, па типот сакаше да ме префрли до дома, и кога се врати по капутот и клучевите искористив прилика дојде автобус се качив во него. После таа вечер, тој ме бараше и се тоа ама џабе. Џабе, веднаш ми текнува на тој филинг што го имав таа вечер и не сакав пак да го имам. Затоа цени се себе си, ако си намирисала загорено месо значи загорено е.