Ama muabetot mi bese, nemam prijateli bivsi po fb. Ovoj so me bloknal go bev izbrisala uste togas. Zosto duri sega block hahaha I da ima nova devojka so, jas ne mu pisam i slicno....
Што му е у памет ако пред легнување ми бара слика само да ме видел,лицето бара ништо специјално и ништо вулгарно
Му прекипело или можеби е под контрола од сегашната негова девојка и по нејзина наредба да те блокирал. Мада мислам дека е второто.
Ama zosto da im pises ako nemas custva pa i ako imas devojka? Najinteresno e sto ne se srekjavavme voopsto, se ova e posle 1godina. Togas zasto i na insta ne me blokirase? I tamu neka me blokne Sto e najzalno i kaj mene probudi nesto koga go vidov, nz zosto...
So znaci mu prekipelo? I jas mislam deka e vtoroto. No zarem bi raskazuval za mene? Ne bevme dolgo zaedno, iako bese mnogu intenzivno.
Може баш ради вакви работи блокираат, да не му текне на некој по 1г за тебе, па чувства да му се враќаат итн... Лик од минатото е, не го мисли ич, нема потреба, си продолжил со животот, дали те блокнал или не неважно. Дали ради новата девојка или сам сакал да блокира бивши луѓе, исто е неважно. Лично сите бивши ми се затоа блокнати секаде, ниту сакам да ме глеаат што и како правам, ни на некој да му текне по некое време да ме замара и да ми пишува, со ликови од минатото не ми се замара.
Znam, svesna sum. Go bev zaboravila vo zivotot. Sega posle edna godina sum vo mestoto kaj so se zapoznavme. Toj ostana tuka, raboti tuka. Go nemav videno posle razdelbata a posle ova go srekjavam po nekolku pati. I nz zosto mislam na nego. Nz dali deka mi e dosadno, dali deka imam custva uste. Dali onaka... Nz. A so demek me blokna za da ne go zamaram jas?
Па можеби и со женска му направиле договор да ги блокнат и избришат сите бивши од социјални мрежи шознам. Често вака знам луѓе што прават... Може и сам сакал да си направи чистка и да ги блокира сите со кои имал нешто во минатото. Не мора да има и некоја посебна причина, така му текнало можеби.
Neznam. Spored mene ne. Pred pola godina i poveke me bese adnal na instagram, si stavi slika so zenska mu nova a mene vo istiot den me izbrisa. A inaku prikaznata e dolga zosto prekinavme. Se skaravme. Jas od inat togas go izbrisav od sekade.
Имам тешка блокада према било кој, вака се немам осеќано никогаш. Блокада. И додека уште пишувам со некој, се немам видено, прво ми е да му најдам маани. И нормално блок му ставам. Како да се олабавам не знам. Толку многу се имам вложвано порано во врските и се било за џабе. И имам некој страв дека истото ќе ми се случи пак. Совет некој. И не, не е привремено вака се осеќам цела година.
Му дошло преку глава. Не се замарај со него. Може таа е љубоморна па бара да види кои му биле бивши. Штом те блокирал, небитен лик си за него.
Ne vleguvaj vo vrskata so golemi ocekuvanja.Kako sto pominuva vremeto taka ke vidis na sto si. Ne se zamaraj dali e za ozbilno Ili ne.So toa ke se oslobodish od stravot za neuspeh.Odnesuvaj se takva kakva sto si po priroda. Ne idealiziraj go drugiot nitu pravi obidi da go smenis.Ako ti odgovara I si srekna prodolzi ako ne , nisto, prekini. Ne se zatvoraj doma vo oschekuvanje na vistinskiot .
Dobar sovet za nekoja so 20 godini, ne e dobar za nekoja so plus 35 godini. Nema vreme, ograniceno ti e. Posle 40ka, i da sakas ne mozis da najdis, stara si i so brcki. Zatoa sakav nekakov sovet od masko.