A vo vrska ste ili kako? Imas napraeno muabet okolu temata? Mozda najubo ke bidi da zbornis so nego, a vaka si na status kvo - em si mu posebna, em e sloboden da praj sho saka so drugi
Не сме у врска месец се знаеме.Имам зборено,не му била намерата пуштање или нешто па баш на другарка,досадно му било прво вика,дур игнора моја порака видов саат кога и пишал, после вика бил излезен не мислел у минута.Немал никаква намера незнаел ни он. И самата сум знаела ко демек колку ме свиѓа и не би напраил глупост.Нејќе да се скараме.Ама свесно знае дека ми е другарка и дека ќе ми пренесе.Може е провокација незнам што да мислам.
Може само за лапање и други слични работи го привлекуваш само. Вака по муаветот не ми изгледа сериозно заинтересиран за нешто друго освен лапање/драпање...
По битолски се вели 'лапање' Не знам дали и во други места низ Мк... Немој да ми се потсмеваш со дијалектот!
Класичен женкар, на секоја девојка со иста финта упаѓаат затоа што знаат дека девојките паѓаат на убави зборови, мислам повеќето девојки.. Според мене не е заљубен, барем сега.
Cim I reagiral na story na drugarkati, pokraj tebe so te ima toa znaci deka ne e vo red taka da pravi
Можеби претходно ја барал за дејт,па таа го одбивала?И сега се променил текот на настани па му треба време да размисли и затоа ја ставил на чекање. Не знаете други детали и одма осудувате.Не е коректно од ваша страна. Или пак дечкото не му се допаѓа девојката...
Mozebi privremeno nasol druga za dopisuvanje pa ja stavil na cekanje, da sakal da se zapozae bi iskocil I na kratko da se vidi no ocigledno ne saka.