Вака, некое време се мислам дали да го заследам еден дечко на инстагрсм..атрактивен ми е, во живо мислам го немам видено. Од ист град сме и ситуацијата е што тој се знае преку бизнис на некој начин ајде да кажам со татко ми.. Не е колку татко ми да потенцирам, туку е 5 години постар само од мене. Страв ми е да не ме знае тој мене па да испадне глупаво како да ми кажувале моите нешто па сум го барала.. Не знам шо да правам..
Ти си режирала краткометражен филм, а се што треба да направиш е да заследиш профил. Направи го тоа и ќе видиш што ќе се случува, duh.
Непријатно е a little bit... Али ако татко ти е опуштен човек можеби ќе му биде и смешно малце. Нека не те спречува де, пробај си ја среќата.
Да малку е чудна ситуацијата хаха..а пошто јас секогаш прам overthinking на ситуацијата отидов унапред сто чекори, а не мора ништо од то да испадни ама ете нешто така немирно ми е
Еден совет Си имам работа со најголемиот женкар, искрено и јас избрзав и во врска со секс.. не се гледаме долго време, но ми треба совет како да му го задржам вниманието кон мене… дали со ладно однесување, откачување??