Човек се менува единствено и само ако тој сака да се смени. Друго ништо нема да го смени. Пред да прочитам за годините мислев има 15 или 16. Откачи го побрзо и не си губи време.
Што е поентата да си куцкаш со некој месец дена и кога ќе дојде редот да се видиш, другата страна прави се за да го саботира тоа? Ми се случува 3 пати по ред со различни луѓе. Или можеби е до мојата искреност зашто отворено покажувам дека сум заинтересирана па тоа не ги "пали". Дали треба да глумам ладна и безобразна за да им бидам попримамлива? Не разбирам и веќе немам сила за бесцелни комуникации, па секој совет е добредојден.
Многу сте ми интересни што предизвици ви се вакви машки курви. Ко че му здосадиш че те боли многу, верувај ме, че те фрли ко крпа. xD
Пошо се пичиња. И мене ми се има десено тоа. Моментот кога некој ќе почне да ми глуми незаинтересиран јас тотално ги откачувам. Не прифаќам игрици. И ти откачи ги, не се сериозни ич.
Немој да бидеш ладна и безобразна.Не им пишувај на тие повеќе.За машки ќе има и имало секогаш. Можеби е премногу еден месец допишување.Намали го времето.
Затоа што нешто не им се допаднало кај тебе и не се сигурни дали сакаат да те запознаат. Веројатно продолжување на комуникацијата дава втора шанса и подобро запознавање за да си ја разрешат таа дилема. Не значи дека ако се машки и пројавиле интерест да запознаат некого онлајн, ќе сакаат одма да одат на дејт и во живо.
Зашто со извинување ама немат му*а да седат у живо да направат асален муабет. Пошто на социјални мрежи се мн јаки, воспитани, фраери, праметни а во живо не знае 2 реченици да склопи. Па несигурноста си ја лечат со пишување на мн девојки, као јак сум си пишувам со повеќе пи*иња уште ме свиѓат. А ако треба да иде на кафе нема да знае шо муабет да направи па ќе треба да збори за времето еј залади мн ладно ... Секоја чест на исклучоци се разбира. Но во денешно време мн ретко се одлучуват да поканат на кафе, дај му да си пишува како напален тинејџер.
Па после 1 месец секојдневно комуницирање според мене не е одма, затоа и сметам дека е само пополнување на слободно време.
Не. Јас вообразени и ладни, немам желба да пишувам што понатаму, да се осеќам ко со сајла да и молкнам разговорите и со клешта збор по збор.
Не ми се допаѓа тоа што игра игри, не дека ги занемарува другите обврски, работа, факултет, мене иако јас не спаѓам во обврски, ама не сакам кога игра игри, затоа што толку се внесува во нив може по цела ноќ да игра без ниту една порака да пише, комплетна изолација од сѐ и игри си игра.. Прашање до машките, толку ли ви е интересно игри да играте, еве јас не гледам никаква лична сатисфакција во играње стратегиски игри, мене тоа ми е без врска нешто..
Интересни се, навремето гејмав многу. Друштво итн, забавно е, особено ако играш некоја игра што треба 100% фокус, да. Инаку ако го напнуваш и му се противиш на ова, че ти се налути дефинитивно. xD