Само заследи го,по некое време стави лајк. Види дали ќе ти врати со лајк и фолоу. Постепено,ако не ти пише сам можеш ти да му пишеш “здраво,како си” и да си почнете рандом муабет. По разговорот ќе знаеш дали е заинтересиран или не.
Пошо ако пишам и не ми врати не се десило, да не ми вратат Сум им ,,влагала" прва.И на инста и на тиндер.Мислам кој би ме одбил ама неќам.Не дека ќе плачам ако некој Стојко не ми врати, ама егоист сум.
Dobra vecer... Sakam sovet za kako da mu prijdam na edno masko sto mi se bendisuva. Sakam da mu pisam ama ne znam so bidejki mislam deka e glupo. Si prakame samo na snap sliki I se znaeme onaka opsto. Cekam da objavi nesto na Instagram na story za da mu pisam.
Ова е една дилема за која имам чуено најразлични одговори. Дали доколку на машко навистина му се допаѓаш, ќе ти пријде некако по секоја цена? Т. е. дали во спротивно нема никаква намера?
Јас мислам дека некои чекаат ти да пријдеш, ќе даде знак дека му се допаѓаш ама не со директен пристап.
Што ако тој ти е сродна душа? Што ако испуштиш врска и потенцијално животен партнер само зашто не сакаш да пријдеш прва? Може не приметил дека ти се допаѓа.
Знам како функционирам. Не ме привлекува ако нема самодоверба. Вие приоѓате само ако знаете дека и се допаѓате на девојката?
Заследи го прво сигурно ќе те примети, почни да му лајнуваш слики, коментирај на сториња нека свати дека си заинтересирана за него, ако и тој те сака прв ќе ти пише ако не ти пиши му ти нешто, или прашај го вашиот заеднички пријател да ве запознае. Почни да му пишуваш на снап, како си, што правиш, од каде сликата.... Ако му се допаѓаш ќе сака постојано да е во твое друштво ќе зборува со тебе ќе се шали со тебе, ќе прави се за да се смееш.