Што е манијачко во профилот? Огласува станови толку. Ти како некој демнач сега ќе демнееш каде шиба лајкови. Глупости.
Лажен е, да. А, зошто има само машки личности? Жениве каде се? Или само на мажи продава. Немој молимте! Кај сака нека шиба лајкови. Немам што да контролираме
Здраво. Ми се свиѓа дечко еден и сакам да се доберам некако до него, само не знам како и на кој начин да му го одвлечам вниманието. Инаку само еднаш го имам видено во живо и не знам многу за него освен од социјалниве мрежи. А во последно не можам да го извадам од памет(а тој сигурно не знае дека постојам) и решена сум дека морам да напраам некаков чекор. Совет или помош?
Пиши му или како шо кажа членката погоре реагирај му на стори, ама смисли нешто интересно. Само те молам немој тоа досадното здр како си у тој стил. Верувам дека си паметна измисли нешто за да го заинтересираш, да не си још једна у низу со тоа здр како си
Имав сличен случај каде тој дечко е братучед на моја комшика и ја натерав да стави стори со мене ако ништо друго ке ми го види профилот хахаха и ние така на секунда се видовме и не се знаеме
Moрам да се цитирам сама себе, поминаа денови од случкаваа ии типот баш денес гледам ми отворил стори *успешна мисија* Инаку за тоа дали да пишеш прва јас би ти рекла немој затоа што машките нема доволно да те почитуваат ако знаат си заинтересирана ако прва почнуваш се, машките треба нас да не ловат не ние нив... ние може само водичка да пуштиме
Скроз спротивното, баш имам повеќе почит за девојки што изразуваат интерес. Ако некој ти се свиѓа пиши му, покажува дека си храбра и созреана, нема потреба од игри и чекање да ти отвори стори на инстаграм за да мислиш дека е заинтересиран. Може скролал низ сите сториња...
Во право си, но тоа се исклучоци. Еве мене прв ми пиша, не јас него но јас покажав поголема заинтетесираност од него и почна да ме одбегнува, за искачање ако речам јас не искача а он ако рече искачам или ако речам не искачам, сум се инаетела и сум пребирала и он мене ме гази така само затоа што не можам да го одбијам ЗАТОА ШТО СУМ ЗАИНТЕРЕСИРАНА а он не е и затоа може да мд одбие Значи станува збор за карактерот на дечкото а не дека не сакате да ви пишеме први Ти можда ќе си среќен ако ти пише и ти се отвори прва, но друг може да ја изманипулира ако осети дека ја има враце Беспомошно мало заљубено суштество? Никогаш
Дали е нормално што ме влечат ненормални и упорн сум за ги лапам иако знам дека е коњ? @Kimberly11 знаш за кој случај зборам. Имено еден дечко, ми е препреубави пресладок.И јас реив дека мора да го лапам.Малце сум како предатор, ако удрам мерак на некој ќе го лапам.Неќам нишо веќе со овој пошто е копуче и не е ни созреан за нешо посериозно, а да иам односи и да не се развие во нешто посериозно -не. Како да го намамам да искочиме?Он има една страшна желба Шо јас не сакам да му ја исполнам.Сакам негде на кафе да го натерам да идеме. А он друго нешо сака Се надевам нешо ме сфативте..