Може он не планира нешо со нејзе, ја така искрено прекинувам да враќам често, или само сеен ќе удрам и не враќам.Пошо ако му речам ,,извини не ми се допаѓаш не сакам ништо со тебе" и ми рече ,,не ни намеравав", огномет ќе ми се дешава во главата.Избегавам да јадам шах мат
Да Старк ама има луѓе што не се помируваат со тој факт коа ќе им кажеш во очи и после они тебе не ти ја почитуваат одлуката. Знам мн примери.
Порака дефинитивно , можда сурово ќе му изгледа , ама за мене е далеку подобра варијанта него да се договорите да искочите уште еднаш , да му дадеш лажна надеж со тоа , и ко гром од ведро небо да му дојде "корпата"
Не ми е јасно зошто никогаш не ми пишува прв а кога ќе му пишам враќа одма ама по кратка комуникација ме остава на seen.не сфаќам зошто некој машки имаат потреба да играат игри.Ако не ти се допаѓа девојката не и враќај воопшто ако ти пишала прва. Мислење од машка перспектива?
Идеја за поклон без причина ?! Во врска/брак заедно сме 12 год. и ми фали малку креативност кога станува збор за поклон сега во моментов,зошто мислам дека имам се подарено
Не мора да значи дека ако не и вратил одма дека и е резерва. Од месинџер не може да се донесат толку точни одлуки/мислења за тоа каков е човекот. Можеби нема време да дреме на фб цел ден како неа.
Личи како да има работа, не си му приоритет, или пишува со повеќе девојки во исто време, па ти си му на резерва.
Не е заинтересиран штом никогаш не ти пишал прв, враќа од култура, после има други побитни работи и затоа за кратко те остава на seen.
Дали би било наивно доколку женско му пишува прва на машко,кој веќе претходно и има пишено неколку пати?