Јас имам идеа. Ама незнам колку е прикладна за да ја споделам на форумов ама ќе си кажам, ако ме банирате немојте за долго. Вака сега, имаше на инста гаќички, боксерки и на нив од напред пишува "сопственост само на Стојна секоја вечер" или "само за очите на Стојна" и кис турен. Пиши му.
Глупо ли е некогоо после 3то искачање да го прашам каков впечаток има за мене? Или шо мисли? Ја мислам дека не е.И би прашала директни, не знам другачије. И како се прашува некој шо мисли за врска (не за со мене) , пример: си имал женска некогаш? Можеш да функционираш во врска? Сакам да прашам ама да не испадне инсинуирам за со мене да иде.
Да глупо е, боље сама процени каков впечаток има за тебе по начинот на кој се однесува спрема тебе. Второво ок е можеш уз муабет да отвориш тема за врски па да го прашаш.
Па јас мислам дека му се сфиѓам.Препреубаво се понаша спрема мене, некоја хемија осеќам, и нежен е таков со мене.Затоа ме интересираше.Да видам дали добро чувствувам.Да знам ако ми се сфиѓам да се олабавам и јас.Малце иам траст ишус, и кога е некој ваков со мене или мислам дека се заебава или дека ме сфиѓа.Да не испадне после он со сите така се понашал, а јас сум мислела како ми одговара.Пошто и мене почнува да ми се допаѓа Леле шо ми е Глупа
Цел филм направи Јас би прашала директно нема што да изгубам барем ќе знам на што сум Последниот што го прашав директно ми рече дека тоа така не се прашувало Океј секој различно мисли.. А пак еден бивши претходно што го имав ми рече дека сум требала него да го прашам за мислење ако сум мислела нешто такво.. Крајот не можеш да им го најдеш Или прво дознај некако какви размислувања има типот ако имаш таква можност па според тоа стапи во акција.
Те сфатив јас. Не би прашала директно како мене. Не знам ни јас да ти кажам зашто различни искуства сум имала баш како што ти напишав. Многу зависи од типот како размислува. Можеби само ти размислуваш вака ама не и он. Затоа ти викам обиди се нема што да изгубиш. Можам и еден разговор да ти пратам да видиш колку сум јас луда како им се пуштам Па можеби ќе собереш и ти така малце храброст како мене. Разговорот да ти биде мотивација.
Прати ајде ако сакаш Абе ја иам м И би му влегла директно, тоа е муабетот.Само да не ме сфати лошо Ај ќе прашам ме боли кур
Ќе те послушам Најубаво ми е природно кога се понашам.Не можам да вртам.Ама неќам да звучам па нападно, затоапрашав.
Ама за жал или за среќа такви се повеќето. Во мое опкружување сите веќе чуваат деца. Некако се созреани за такви ствари. Порано тоа се правеше. Демек јас сум фаца
Нема шанса Еден нормален најдов Не го баталувам. Добро друже Извини ако си навикнат самк вие да лапате/ебете па да шутнете.Такви има и кај нас жените. Не знам шо е чудно.Ми проаѓа меракот и чао