Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. Wh@tev3r

Wh@tev3r Популарен член

Ако немал шублер да земе мерка за прстен, тури му пепел. #јк

2. Rincee

Rincee Активен член

Pekina taka da pravi

Stark likes this.
  3. Rincee

Rincee Активен член

Hahhaha ne a jas na raka ne nosam nikakov prsten pa za da meri, mozi i neznarshe kako mmm??

4. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Тој не знае што прави , ти вика биди мирна и со тоа прстот а бе кој е тој што се занесви какво понашање...
    Не можи да најди девојка да го послуша него како што му одговара
    Да те сакаше порано немаше да те остави и немаше да се понаша така.
    Батали го.

FridaodaMk, DrMTR, raww and 1 other person like this.
  5. Maryland1087

Maryland1087 Истакнат член

сте прекинале со причина... 4 години го немало си имал друга и сега прекинал со неа и се враќа кај тебе. Ми изгледа како да сака да најде утеха и да си го крене егото дека може одма друга да има. Дај боже да сум грешка ама чудно ми е, а и да бидиш со него сакаш така да ти се понаша да ти вика биди мирна, ќути...сеа кренал прст утре може цела рака :| тебе ти се допаѓа што се прави "маж"?

Lavender4, cresa-jagoda and Rincee like this.
  6. Rincee

Rincee Активен член

Mozi vo pravo si, denes mi mafta so prst utre mozi so raka, na ova ne razmisliv

7. Maryland1087

Ама ти пред пола година нели пишуваше за маж ти и свекрва ти, после дека некој ти го бацувал стомакот што го знаеш 5 години а еднаш сте пиеле само кафе? И сега се појавува трет од пред 4 години? Кој е кој?:drunk: Не сум ФБИ ама..

Lavender4, Stark and cresa-jagoda like this.
  8. raww

raww Популарен член

Сега братучетката пишува од профилот:rofl:

Maryland1087 likes this.
  9. Maryland1087

Имаат стапнато нешто на раскрсница после 12 вечерта затоа не им оде со мажите на цела фамилија :worried: да се префрлат во темите за раздавање, баење, уроци:D

10. Youknow

Youknow Популарен член

Te dribla :D
    Odnosno znaj na kakvi fori pagjas...

DrMTR likes this.
  11. Youknow

Youknow Популарен член

Bi sakala da slusnam nekoe mislenje. Mislam deka vo posledno vreme decko mi pocnuva da stanuva cuden, zaedno sme edna godina. Bev izlezena so koleska i pokraj decko i dojdoa uste nekoi luge megu koi i moi kolegi, slucajno se sobravme site pred nekoja vecer posedivme muabet nekoi 2 sati i site si zaminaa na svoi strani. E sega jas koga mu kazav deka bevme sobrani stana cuden, vika ne mi e sega do bacvanje znam jas kon sto vodat tie druzbi ne sme bile mali i dvajcata sme znaele itn itn.. Kako da postapam da ne misli taka i deka slucajno se najdovme i samo cisto muabet ,zezanje. Vo dve priliki mi prefrli za istoto, jas mu kazvuvam deka nema potreba ama ne znam mislam deka ne e miren sepak..?

12. Mantub

Mantub Форумски идол

Мора да престанете да давате шанса на претерано љубоморни типови што прават кавга за најобично излегување со другарки и колеги.
    Нема друго решение, нема како ти да му објасниш, нема како да го смениш, тој треба да го направи тоа, а љубомора не се надминува така лесно.
    Не се зезајте со сопствената слобода и евентуално со сопствената безбедност со такви ликови.

Elf, Dekoo, raww and 4 others like this.
  13. Stark

Stark Форумски идол

Не ти верува многу многу типов и е несигурен во себе, е сеа дали си му дала индикации некогаш за во нешто такво да се сомнева не знам, ти си знајш..

14. Youknow

Youknow Популарен член

Nikogas nisto kolku sto znam, ne bese voopsto vakov vo posledno vreme mi e cuden. Ne znam dali se zeza ili ne duri. Do sega bese se okej.

15. Stark

Stark Форумски идол

Не можи да ти е чуден и да си мислиш дека се заебава. Јас да сум на твое место че зборнам отворено шо го копка и дали има некаков проблем и шо го тера така да мисли...

Мислам не е во ред да ти префрла за едно кафе, па да му ебам мајката не си нечиј роб...

cresa-jagoda likes this.
  16. Youknow

Youknow Популарен член

Se napivme, jas konkretno dve casi vino mi bese sram megju site jas da ne pijam. Ama misli deka nekoj ke mi se udvara na takov nacin. Ne sum tolku lesna vo pametot, so si misli..

17. Maryland1087

Можеби му пречи што не си го викнала..? Мене би ми било глупо да излезам со другарка и нејзин дечко (па и негови пријатели) а мојот да не го викнам. Затоа што исто така ќе ми биде глупо ако тој излезе со негов другар и женска му на тој а мене да не ме викне, ќе се осеќам како аутсајдер...

Ugly Duckling, cresa-jagoda and Stark like this.
  18. Stark

Stark Форумски идол

Значи ако си океј добра личност, стабилна, не разбирам зошто вака ти прај, затоа те прашав да не случајно му имаш некои индикации од претходно па да не ти верува..

И шо сеа твојов ти вика ти си лесна девојка че ти се удвара некој?
    Па ти речи му глуп си бе или шо е работава? И да ми се удвара цела вечер, јас ако не прифатам нема да биди ништо.

19. Youknow

Youknow Популарен член

Ne e toa sigurno, ne sme od ist grad. Ne se somneval do sega iskreno imalo samo onaka majtap zezanje ama znam deka ne bese seriozen.Ama sega e podrugo sega kako pred svrsen cin ke go izneveram gotovo se ponasa..

Stark likes this.
  20. Maryland1087

Ако сте помлади станува збор за љубомора и тоа голема, ако сте повозрасни и сте заедно подолго време да гледаме од попозитивната страна можеби му е криво што не е и тој таму? Да поминува повеќе време со тебе? Можеби гледа како на некој посериозен чекор и сака заедно да правете работи а не со на другарка ти дечко и и другсрите негови... сепак ти треба да знаеш според колку време сте заедно, годините, неговото однесување а едноставно можеш да го прашаш директно.

Dekoo likes this.