Тој не знае што прави , ти вика биди мирна и со тоа прстот а бе кој е тој што се занесви какво понашање... Не можи да најди девојка да го послуша него како што му одговара Да те сакаше порано немаше да те остави и немаше да се понаша така. Батали го.
сте прекинале со причина... 4 години го немало си имал друга и сега прекинал со неа и се враќа кај тебе. Ми изгледа како да сака да најде утеха и да си го крене егото дека може одма друга да има. Дај боже да сум грешка ама чудно ми е, а и да бидиш со него сакаш така да ти се понаша да ти вика биди мирна, ќути...сеа кренал прст утре може цела рака тебе ти се допаѓа што се прави "маж"?
Ама ти пред пола година нели пишуваше за маж ти и свекрва ти, после дека некој ти го бацувал стомакот што го знаеш 5 години а еднаш сте пиеле само кафе? И сега се појавува трет од пред 4 години? Кој е кој? Не сум ФБИ ама..
Имаат стапнато нешто на раскрсница после 12 вечерта затоа не им оде со мажите на цела фамилија да се префрлат во темите за раздавање, баење, уроци
Bi sakala da slusnam nekoe mislenje. Mislam deka vo posledno vreme decko mi pocnuva da stanuva cuden, zaedno sme edna godina. Bev izlezena so koleska i pokraj decko i dojdoa uste nekoi luge megu koi i moi kolegi, slucajno se sobravme site pred nekoja vecer posedivme muabet nekoi 2 sati i site si zaminaa na svoi strani. E sega jas koga mu kazav deka bevme sobrani stana cuden, vika ne mi e sega do bacvanje znam jas kon sto vodat tie druzbi ne sme bile mali i dvajcata sme znaele itn itn.. Kako da postapam da ne misli taka i deka slucajno se najdovme i samo cisto muabet ,zezanje. Vo dve priliki mi prefrli za istoto, jas mu kazvuvam deka nema potreba ama ne znam mislam deka ne e miren sepak..?
Мора да престанете да давате шанса на претерано љубоморни типови што прават кавга за најобично излегување со другарки и колеги. Нема друго решение, нема како ти да му објасниш, нема како да го смениш, тој треба да го направи тоа, а љубомора не се надминува така лесно. Не се зезајте со сопствената слобода и евентуално со сопствената безбедност со такви ликови.
Не ти верува многу многу типов и е несигурен во себе, е сеа дали си му дала индикации некогаш за во нешто такво да се сомнева не знам, ти си знајш..
Nikogas nisto kolku sto znam, ne bese voopsto vakov vo posledno vreme mi e cuden. Ne znam dali se zeza ili ne duri. Do sega bese se okej.
Не можи да ти е чуден и да си мислиш дека се заебава. Јас да сум на твое место че зборнам отворено шо го копка и дали има некаков проблем и шо го тера така да мисли... Мислам не е во ред да ти префрла за едно кафе, па да му ебам мајката не си нечиј роб...
Se napivme, jas konkretno dve casi vino mi bese sram megju site jas da ne pijam. Ama misli deka nekoj ke mi se udvara na takov nacin. Ne sum tolku lesna vo pametot, so si misli..
Можеби му пречи што не си го викнала..? Мене би ми било глупо да излезам со другарка и нејзин дечко (па и негови пријатели) а мојот да не го викнам. Затоа што исто така ќе ми биде глупо ако тој излезе со негов другар и женска му на тој а мене да не ме викне, ќе се осеќам како аутсајдер...
Значи ако си океј добра личност, стабилна, не разбирам зошто вака ти прај, затоа те прашав да не случајно му имаш некои индикации од претходно па да не ти верува.. И шо сеа твојов ти вика ти си лесна девојка че ти се удвара некој? Па ти речи му глуп си бе или шо е работава? И да ми се удвара цела вечер, јас ако не прифатам нема да биди ништо.
Ne e toa sigurno, ne sme od ist grad. Ne se somneval do sega iskreno imalo samo onaka majtap zezanje ama znam deka ne bese seriozen.Ama sega e podrugo sega kako pred svrsen cin ke go izneveram gotovo se ponasa..
Ако сте помлади станува збор за љубомора и тоа голема, ако сте повозрасни и сте заедно подолго време да гледаме од попозитивната страна можеби му е криво што не е и тој таму? Да поминува повеќе време со тебе? Можеби гледа како на некој посериозен чекор и сака заедно да правете работи а не со на другарка ти дечко и и другсрите негови... сепак ти треба да знаеш според колку време сте заедно, годините, неговото однесување а едноставно можеш да го прашаш директно.