Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.651
    Ако немал шублер да земе мерка за прстен, тури му пепел. #јк

2. Rincee

Rincee Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2021
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    111
    Pekina taka da pravi

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Rincee

Rincee Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2021
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    111
    Hahhaha ne a jas na raka ne nosam nikakov prsten pa za da meri, mozi i neznarshe kako mmm??

4. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    1.051
    Тој не знае што прави , ти вика биди мирна и со тоа прстот а бе кој е тој што се занесви какво понашање...
    Не можи да најди девојка да го послуша него како што му одговара
    Да те сакаше порано немаше да те остави и немаше да се понаша така.
    Батали го.

На FridaodaMk, DrMTR, raww и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Maryland1087

Maryland1087 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2021
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    1.985
    сте прекинале со причина... 4 години го немало си имал друга и сега прекинал со неа и се враќа кај тебе. Ми изгледа како да сака да најде утеха и да си го крене егото дека може одма друга да има. Дај боже да сум грешка ама чудно ми е, а и да бидиш со него сакаш така да ти се понаша да ти вика биди мирна, ќути...сеа кренал прст утре може цела рака :| тебе ти се допаѓа што се прави "маж"?

На Lavender4, cresa-jagoda и Rincee им се допаѓа ова.
  6. Rincee

Rincee Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2021
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    111
    Mozi vo pravo si, denes mi mafta so prst utre mozi so raka, na ova ne razmisliv

7. Maryland1087

Се зачлени на:
    2 ноември 2021
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    1.985
    Ама ти пред пола година нели пишуваше за маж ти и свекрва ти, после дека некој ти го бацувал стомакот што го знаеш 5 години а еднаш сте пиеле само кафе? И сега се појавува трет од пред 4 години? Кој е кој?:drunk: Не сум ФБИ ама..

На Lavender4, Stark и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  8. raww

raww Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2014
    Пораки:
    1.036
    Допаѓања:
    5.912
    Сега братучетката пишува од профилот:rofl:

На Maryland1087 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Maryland1087

Се зачлени на:
    2 ноември 2021
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    1.985
    Имаат стапнато нешто на раскрсница после 12 вечерта затоа не им оде со мажите на цела фамилија :worried: да се префрлат во темите за раздавање, баење, уроци:D

10. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.103
    Допаѓања:
    4.031
    Te dribla :D
    Odnosno znaj na kakvi fori pagjas...

На DrMTR му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.103
    Допаѓања:
    4.031
    Bi sakala da slusnam nekoe mislenje. Mislam deka vo posledno vreme decko mi pocnuva da stanuva cuden, zaedno sme edna godina. Bev izlezena so koleska i pokraj decko i dojdoa uste nekoi luge megu koi i moi kolegi, slucajno se sobravme site pred nekoja vecer posedivme muabet nekoi 2 sati i site si zaminaa na svoi strani. E sega jas koga mu kazav deka bevme sobrani stana cuden, vika ne mi e sega do bacvanje znam jas kon sto vodat tie druzbi ne sme bile mali i dvajcata sme znaele itn itn.. Kako da postapam da ne misli taka i deka slucajno se najdovme i samo cisto muabet ,zezanje. Vo dve priliki mi prefrli za istoto, jas mu kazvuvam deka nema potreba ama ne znam mislam deka ne e miren sepak..?

12. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Мора да престанете да давате шанса на претерано љубоморни типови што прават кавга за најобично излегување со другарки и колеги.
    Нема друго решение, нема како ти да му објасниш, нема како да го смениш, тој треба да го направи тоа, а љубомора не се надминува така лесно.
    Не се зезајте со сопствената слобода и евентуално со сопствената безбедност со такви ликови.

На Elf, Dekoo, raww и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.758
    Допаѓања:
    19.555

Не ти верува многу многу типов и е несигурен во себе, е сеа дали си му дала индикации некогаш за во нешто такво да се сомнева не знам, ти си знајш..

14. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.103
    Допаѓања:
    4.031
    Nikogas nisto kolku sto znam, ne bese voopsto vakov vo posledno vreme mi e cuden. Ne znam dali se zeza ili ne duri. Do sega bese se okej.

15. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.758
    Допаѓања:
    19.555
    Не можи да ти е чуден и да си мислиш дека се заебава. Јас да сум на твое место че зборнам отворено шо го копка и дали има некаков проблем и шо го тера така да мисли...

Мислам не е во ред да ти префрла за едно кафе, па да му ебам мајката не си нечиј роб...

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.103
    Допаѓања:
    4.031
    Se napivme, jas konkretno dve casi vino mi bese sram megju site jas da ne pijam. Ama misli deka nekoj ke mi se udvara na takov nacin. Ne sum tolku lesna vo pametot, so si misli..

17. Maryland1087

Се зачлени на:
    2 ноември 2021
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    1.985
    Можеби му пречи што не си го викнала..? Мене би ми било глупо да излезам со другарка и нејзин дечко (па и негови пријатели) а мојот да не го викнам. Затоа што исто така ќе ми биде глупо ако тој излезе со негов другар и женска му на тој а мене да не ме викне, ќе се осеќам како аутсајдер...

На Ugly Duckling, cresa-jagoda и Stark им се допаѓа ова.
  18. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.758
    Допаѓања:
    19.555
    Значи ако си океј добра личност, стабилна, не разбирам зошто вака ти прај, затоа те прашав да не случајно му имаш некои индикации од претходно па да не ти верува..

И шо сеа твојов ти вика ти си лесна девојка че ти се удвара некој?
    Па ти речи му глуп си бе или шо е работава? И да ми се удвара цела вечер, јас ако не прифатам нема да биди ништо.

19. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.103
    Допаѓања:
    4.031
    Ne e toa sigurno, ne sme od ist grad. Ne se somneval do sega iskreno imalo samo onaka majtap zezanje ama znam deka ne bese seriozen.Ama sega e podrugo sega kako pred svrsen cin ke go izneveram gotovo se ponasa..

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Maryland1087

Се зачлени на:
    2 ноември 2021
    Пораки:
    436
    Допаѓања:
    1.985
    Ако сте помлади станува збор за љубомора и тоа голема, ако сте повозрасни и сте заедно подолго време да гледаме од попозитивната страна можеби му е криво што не е и тој таму? Да поминува повеќе време со тебе? Можеби гледа како на некој посериозен чекор и сака заедно да правете работи а не со на другарка ти дечко и и другсрите негови... сепак ти треба да знаеш според колку време сте заедно, годините, неговото однесување а едноставно можеш да го прашаш директно.

На Dekoo му/ѝ се допаѓа ова.