Да бидејки ти делуваш незаинтересирано, и не правиш ништо со што му даваш до знаење дека сакаш нешто повеќе со него, тој мисли дека залудно се труди, и затоа се одалечува од тебе, и не те контактира т.е остава на Seen. Остави тоа "со резерва", никое машко не чека никоја, која го третира како резерва. Земи или остави е работава. Не сме 90-та година па да се чекаме со години. Работава денес, е ако ти одговарам ОК, ако не секој по својот пат.
Да.. така испадна на крај ние имаме разменето неколку реченици само, немаме нешто многу пишувано, пиша дека би сакал да пиеме кафе и дека сме можеле да се видиме вечерва, хах да сме се виделе ВЕЧЕРВА мислам дека јасно е се сега
Подобро прво пишувајте нешто онака општо за да видиш какво мислење има и потоа полека навлегувај во темите што те интересираат
Јас да сум на твое место одма го распалувам со прашања, зашто е сам, зошто се скарал со девојката, кој кого откачил и тд.
Ми треба искрени мислења од искуства од мажите тука зошто слабо ги контам машкиве игри На почеток со некоја девојка кога сте уште во фаза пред врска и опипувате терен дали има чувства а она не признала уште, што игри играте/и задавате со пример од пракса? и зошто го правите тоа?
Што кога од нигде никаде ќе се појави, но не те бара директно туку ти става само до знаење дека е тука? Како да постапам не знам.
Дечкото индиректно превзема чекори бидејќи не е сигурен како ти ќе реагираш. Ако ти значи јави му се или пиши му. Со среќа
Не играат сите игри и не опипуваат сите терен пред било што,некои тоа го прават спонтано во моментот но ние не го препознаваме тоа затоа што веке во нашата глава сме го изрежирале филмот така да се надвор од таа рамка,кое може да е и љубов го отфрламе понекогаш дури и арогантно го правиме тоа за жал.
Ako e bivsa nema potreba da go prasas znaci minato e . A ako ti se dopaga i gledas da nema samo seksualni nameri togas izlezi sepak na prv sostanok ke vidis kakov e i so saka od tebe
Ako ti se dopaga daj mu i ti signali deka si tuka . I ke stignete do sredba . Ako mu dades signal on ke prevzeme sleden cekor
Јас не играм игри. Освен ако таа не сака. Онака ако сака флертување ок ако не сосема исто како со сите само ќе добие повеќе време со мене и комплименти и ќе и пишувам, јавувам доста и ќе ја викам да излезе со мене. Во пракса тоа не се игри туку посветување време и внимание. Нема тестови, загатки и финти. За други не знам.