Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.953
    Допаѓања:
    15.949
    Во врска сте, ошто би лајкувале слики на омажена колешка и тоа само кај што сама сликана?
    Да, напоменам, скоро на, секоја.
    Добро, да.
    Претерувам.
    Ама ме интересира

2. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    10.210
    Доколку не претеруваш, тогаш сигурно е за да и даде до знаење дека ја свиѓа, дека има некакви желби за неа.

На Cupcakee31, GirlLove и Dumbledore им се допаѓа ова.
  3. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Ако си уште со истиот, не знам што да кажам. Јас до сега 100 пати психички би попуштила секој ден сè нешто вака да ме измачува... Абе во врска се седи само ако си среќна, сакана, почитувана, ако немаш милион прашања кои ти тежат секојдневно, ако имаш човек кој заслужува доверба, во спротивно се става крај на таква врска, односно на такво психичко измачување. И верувај посреќна ќе бидеш сама, со опуштена психа, отколку вака.

На Michaelalala, Dorisce, Elf и 12 други им се допаѓа ова.
  4. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Ах, пуста желба да се биде со некој по секоја цена.
    Толку самонепочитување не сум прочитала.
    Половина од страниците во темиве се потрага по одговор за иста загатка во лавиринтот.
    Како не се измори од детективските врски?

На Angie1432, bicycle, AAKG и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Elka12345

Elka12345 Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2022
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    5
    Здраво машки
    Што мислите за девојки што пишуваат први?

6. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    10.210
    Дека се лесни, дека кризираат по секс, или дека се од Лајонес.

На Aleksbonito, DrMTR и bicycle им се допаѓа ова.
  7. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.192
    Допаѓања:
    1.386
    Алал да му е.

На Elka12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. The Kole.MKD

The Kole.MKD Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2021
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    112
    Знаат што сакаат, и не се замараат со "правила".
    Имаат храброст.

На GirlLove, sunshinebabe, Waverly Raven и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    А тоа никако, им ги крадат "дечковците" на другарките кои се срамат и изиграваат невини. :D
    Ок е баш фино барем знаеш дека се заинтересирани. Убава работа.

Последна измена: 29 јули 2022
    На Elka12345, The Kole.MKD и Anie93 им се допаѓа ова.
  10. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.264
    Сите ние сакаме да доживееме љубов...Ако преземањето иницијатива од страна на девојката е начин побрзо да дојде до спојување на две души и да се ослободиме од нестрпливоста да се биде со оној кој ни се допаднал без разлика кој прв пишал, тогаш тоа е добра работа...освен тоа приоѓањето на девојката преку смс може да му олесни на некој кој е посрамежлив и кому таа девојка исто така можеби му се допаѓа, а кој можеби подоцна би процветал, би станал порешителен благодарение на иницијативата на девојката...Само без претерано наметнување ако видите дека нема повратна реакција од другата страна...ако ве игнорира, имајте самопочит и оставете го бидејќи ако тој не ви одговорил ќе се најде друг кој ќе ви одговори позитивно Има некои девојки кои први никогаш не би пишале и или пришле бидејќи сметаат дека мажот треба да се однесува како маж и прв да пристапи и не сакаат тие да се чувствуваат како да се мажот во врската што е дел од традиционално размислување на некои општества, а што не мора да биде правило...ама едноставно е, ако вашите размислувања за некои работи ви помогнале во случајов побргу да дојдете до саканиот дечко или девојка тогаш не треба ништо да менувате...не ги менувајте вашите вредности се додека ви служат...ако нешто престане да функционира значи треба да ги преиспитате работите и да им дадете шанса на некои нови вредности

На Elka12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    342
    Здраво, се допишував со едно машко, на сликите на инстаграм сум послаба, периодов се здебелив +5кг од м прејадов на л, планирам пак да ослабам, кога се видовме во живо многу ме навреди, ни здраво ни ништо ау па ти си била дебела а јас дебели не сакам, зашто не кажа дека на сликите си манекенка а во живо како некој слон, буквално како слон ми рече (знам дека ќе ви биде смешно на повеќето, меѓутоа немам повеќе самодоверба, многу се навредив) не сум јас екстремно дебела, се поправив од проблеми кои многу ме погодија, а со дечково имав убаво чуство, убаво зборевме, не знам како ама толку ли им смета на машките ако некоја девојка се подздебели? Тоа ли е причината за навреди??? Многу лошо се чуствувам

На Aleksbonito му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JustBeautiful

JustBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    633
    Допаѓања:
    1.206
    Значи телото се менува, ќе ослабиш, ќе се поправиш и слично. Што ќе беше ако се поправеше во врска, ќе те оставеше ли? Одамна немам сретнато толку површно размислување од машко. Па и од каде храброста и самодовербата тоа да ти го каже? Сигурно е некој што се прави самобендисан, а уствари во себе искомплексиран. Како и да е, сигурно не е перфектен, па да коментира. Сите си имаме наши лични преференции и замислувања каков партнер сакаме, ама тоа не значи дека треба да ги навредуваме сите што не се тоа. На крај се заљубуваме со душата на некој, а не во изгледот. Така да воопшто да не те допира тоа што ти го кажал, едноставно гледаш дека детето не е за тебе. Ќе си најдеш некој што ќе те цени и вреднува како и да изгледаш. Можеби сега ти е тешко да поверуваш, но ќе видиш колку е поразлично кога си со некој што го сака секој дел од тебе. Само сакај се себеси, тоа е најбитно!

На sunshinebabe, Dreamsdocometrue, Guns N` Roses и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.654
    Допаѓања:
    39.444
    Ти како изреагира на ова?

На Ta-mara му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.831
    Допаѓања:
    23.488
    Тамара, цел живот сум дебела, носам XL/XXL некогаш, стапив во врска кога бев најтешка и секој ден добивав комплименти од саканата личност дури и пред да бидеме баш заљубени. На инстаграм сите си ги истакнуваме најдобрите агли, јас бев па и повеќе од 5кг потешка од сликите на инстаграм и неколку дејтови откако се запознавме ми рече дека уште поубава сум била во живо... ваљда затоа што харизмата, енергијата го прават човекот.

Поентата ми е, размисли си дали ти сакаш да обраќаш внимание на дечко кој размислува толку површно? Дали сакаш да излегуваш со дечко кој ќе одвои време да те запознае, да види како ви иде и како се поклопувате или со дечко кому му е битно да изгледаш како манекенка?

Јас мислам дека ти самата си станала несигурна и преразмислуваш за своето тело и ова со дечкото те докрајчило. Не е битно дали си качила 5, 10 или 15 килограми... телото се менува и ќе се избалансира. Ама размисли дали навистина 5 килограми можат да те направат толку дебела за така да те извреѓа некој?

Машки кој ќе те сакаат уз твоите промени постојат. Почитувај се себеси, опушти се и ќе ти дојдат во животот. Ама не дозволувај заради некое површно машко да се срушиш. Почитувај се себеси, изгради си самодоверба и нема да дозволуваш некој друг да не те почитува.

Глава горе и машкото директно на блок.

На sunshinebabe, Guns N` Roses, flawless. и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.651
    Очобол, не ми се верува ццц, кој кретен.
    Ти ќе ослабиш, тој ќе си остане прост.
    Блокирај и ако некаде те сретне на улица згази го(не со кола де, ќе не затворат и двајцата после).

На sunshinebabe, Dreamsdocometrue, Ajronmen и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Just_a_kid

Just_a_kid Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2021
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.426
    Дали по раскинување ако продолжите уште да се дружите со бившата и да останете во контакт значи дека ја сакате и пак би биле со неа?

17. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Не му се свиѓаш и тоа е тоа. Не знам колку си тешка. Но очигледно сака слаби. Тоа е. Ако ти се слабее слабеј ако не ништо.

На Ta-mara му/ѝ се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Само вие гледајте убавина. Тоа е пролазно |(
    Ќе ве прашам кога ќе се ожените дали жената вечито ќе е слаба. Глупа навреда.

На ilenaki, sunshinebabe, deskarada и 7 други им се допаѓа ова.
  19. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Треба секс да имаш со неа. Мене дебели не ме палат затоа малку ги одбегнувам. Нема и таа да биде задоволен и полоша ќе биде врската. Во мојата книга тоа е минус. Не дека ако се друго е ок нема да помине ама дефинитивно негативна работа и лошо за врската. А ако се здебели после ќе мора помалку да јаде и да вежба инаку тоа негативно ќе делува. Не е клучно само по себе но има влијание.

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Само ти гледај убавина, наместо карактер. Далеку ќе дотуркаш.

На Boka98, sunshinebabe, deskarada и 7 други им се допаѓа ова.