Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Vanwik

Vanwik Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    54
    Kakvi filtri lugje, kakvi sliki, jas samo prasuvam prava ili kadrava kosa ima , da znam kakva vlakna ke vadam od zabi ako nedajboze ne e sredena :D Nema potreba od navredi. Ako ne ti odgovara, prekinuvate kontakt i toa e toa. A tie mazi sto odbivaat zeni, gospod grev da im pise :)

На Justicija и Mikha4 им се допаѓа ова.
  2. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    19.568
    Амин :D
    Јас да бев машко сите жени ке беа мои :D

На Vanwik му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ебати оралниот, ако не ти се заплетка влакно меѓу заби.

На Vanwik му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Vanwik

Vanwik Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    54
    I jas sakam site da se moi, ne mora bas site, ama eve od tebe da pocnam, ne moze covek ni poraka da ti napise :D

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LittleZuzu

LittleZuzu Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2022
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    280
    Читав ова за филтрите...
    Имам познаничка, на слики иако воопшто не ги фотошопира (со сигурност знам) топ риба е, во живо не изгледа така воопшто, девојчето едноставно си го знае телото, си ги знае аглите и знае како да си се слика а да испадне убава на слики. Од друга страна па знам девојче што става филтри и премногу фотошопира слики до тој "Карлеуша" степен а во живо е преубава, поубава него на сликите
    И машки верувајте, филтрите не ги ставаме заради вас туку заради нас самите да сме си убави и не го прифаќам тоа премногу фотошопирање да не личат на себе но како и да е, мислењето не беше за филтри него за тоа дека била дебела, женско тело секој месец претепува промени а камо ли после карантин, типот само испаднал најголем сељак што постои на планетава. Верувам дека девојчето си било нормална дебелина само што интернетот прикажува многу погрешна слика за совршено тело
    И од искуство, што вика @WildMk тие што се такви што ако ги заколиш цела зима ке истерате се најдобрите луѓе кои постојат, штета што повеќето ги избегнуваат заради изгледот и не им пружаат прилика да покажат какви добри души имаат, поради такви сељаци тие патат од ниска самодоверба

И зарем толку се промени Светот па прифатливо е да си анорексичен а да си гојазен не??
    Ми иде од инает да се здебелам!

На bicycle, bebaa, Pacifist и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.758
    Допаѓања:
    19.552

Kojnska klesta zemi za sekoj slucaj

7. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Како да му привлечам внимание на лик шо го запознав во диско пред неколку месеци и немаме зборено од тогаш? :D

8. devito

devito Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2022
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    217
    Pisi mu :)

9. Hellobeautiful

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Да беше толку едноставно немаше да барам совет хахах.
    Со месеци немаме зборено воопшто така да не ми е опција да му пишам од нигде никаде, чудно ќе е сигурно.

10. devito

devito Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2022
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    217
    Lajk, pa reagiraj story, ne znam sho dr :)

На Hellobeautiful му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.570
    Допаѓања:
    201.777
    Ако сте биле со заедничко друштво, со тие што си поблиска од друштвото организирај повторно излегување, да се соберете пак истите луѓе од тогаш. Ако е изводливо секако. Би било одлична прилика да се запознаете малку подобро во живо, па и полесно ќе е да му пишеш понатака.

12. Hellobeautiful

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    За жал не сме од исто друштво нити па имам познаници од негово друштво. Ми пријде ноќта, имавме супер муабет ама сега ми е многу незгодно да му пишам. Ќе пробам некако преку сториња, аматерски :D.

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.570
    Допаѓања:
    201.777
    Ако сте имале супер муабет, не гледам зошто не би му пишала, без разлика што поминало толку време. Нема штета од тоа да пишеш, бар да го прашаш како е, во стил "здраво, одамна не сме се виделе, како си" или нешто слично. Немаш што да изгубиш.

На Ekvador, cresa-jagoda и Hellobeautiful им се допаѓа ова.
  14. Hellobeautiful

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Во право си, ме кочи тоа што помина време баш.
    Ама нема што да изгубам барем ќе знам на што сум наместо вака совети да барам за нешто толку едноставно :D.

На cresa-jagoda, Pinkdust и Annath им се допаѓа ова.
  15. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Ma пиши му вака ќе се убиеш од чекање и може да не е те ни примети. Не се сите толку хај контекст.

На Hellobeautiful и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  16. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    227
    Ок имам прашање до машките (може и женски да споделат мислење ако имаат вакво искуство али повеќе до машки)
    Две прашања уствари

1. Ми се допаѓа еден дечко на инстаграм, не се знаеме во живо, јас случајно некаде го видов и го додадов па и тој ме додаде. Некој начин како да стапам во комуникација а да не е нападен или чуден?
    До машките - Дали ќе ви е одбивно доколку девојка што не ја познавате ви пише? И што би сакале да ви пише? Дали е лошо ако директно пишам дека сум го нашла случано, дека ми се допаднал и дали сака да излеземе? :D Или е многу нападно? Или па да почнам со нешто друго (ако да, што?) па од околу да правам муабети за да испадне како спонтано?

2. Во последно време послабо запознавам нови луѓе, а така дечко не се фаќа, ама па и не знам каде се излегува веќе. Знам дека може било каде да се деси да се запознае некој, али еве некои идеи за добри места за излегување и потенцијално запознавање?

17. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Мене баш ми се допаѓа кога ми пишуваат непознати. Со сите многу сум фин. И ако може би се фатил. Било што пиши. Мене и најдиректно ми е ок. И тоа го ценам. И сериозно сваќам. Било што пиши. Како сакаш...

18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    Женско сум но совет не пишувај како си го нашла,освен ако тој праша.пиши општи прашања,како си помина денес,од каде си ,запознавај се кратко и јасно

19. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    227
    Имаме еден глас за и еден глас против сега. :)
    Да ама како да почнам тогаш? Некако ми е без везе да пишам 'Здраво, како си? :)' и таквите слични муабети.

Затоа мислев да пишам директно и вистината, дека ми се допаднал и дали сака да излеземе, па ако сака, веројатно би се разврзал муабет по чет и после тоа, али еве баш би сакала да пишат повеќе машки за да видиме што мислат околу тоа.

20. Loslassen

Loslassen Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2022
    Пораки:
    300
    Допаѓања:
    473
    Можеш да пишеш која си претстави се и прашај го за него и тој да каже нешто за него. Па после прашај го што сака дали е слободен итн. Може ќе имате нешто заедничко. Барем ќе видиш каква фаца е и дали знае да комуницира и што е. Прашај го за некој слика да ти објасни што е каде итн. И поставувај отворени прашање што не се одговараат со Да/Не. ;)

Последна измена: 11 август 2022