Ти и би влегла во кола, не е битно каков е, нема да испиташ терен, битно е убав. Седи не се занесувајте, арно си го пишал мислењето само на подиректен начин.
prasaj si direktno,ne ste deca, ili da citas misli pisi mu,odi kaj nego i razgovaraj,ako nema isto mislenje prifati,a za bivsiot ic da ne ti e gajle,samo ignore
Што е најинтересно со сите кога сум пошла грди биле и отпосле се разубавиле Не кажав дека му е лошо мислењето, сосема океј е да се распита првин, но сакав да кажам дека не има и нас заостанатите што не сакаме да поаѓаме со некој од социјалните мрежи
Јас сум поинтроверт, сакам најпрво да се допишувам запознаам повеќе, за да решам дали да излезам со некого или не.
Прашање до сите машки членови: Дали маж кој сака една жена или барем има некакви чуства спрема неа може да ја навреди? Мислам со зборови, во момент на лутина па после се кае и жал му било што рекол. Знам дека е проширено прашањето ама мислам ме разбирате
Во принцип не или барем не треба. Но има неуритични фаци кои се нервираат за глупости и може да кажат нешто лошо. А и навредената фаца е прашање што разбира како навреда може и да е груб хумор. А у афект се е можно. Не знам го нервирала и и рекол нешто а таа е осетлива зошто очекува нешто посебно од него. Не дека е добро но е можно. Треба да си припазат што праваат.
Што? Какво е тоа прашање? Секако дека вреди. Дали си мажена, женет или разведен нема никаква врска со вредноста на еден човек.
Не знам како може вредоста на еден човек да ја дефинира еден лист хартија ? Поради што да вреди помалку, поради потписот и тоа што го сменила презимето ? Не. Мажена, разведена, сингл , самохрана мајка не те прави помалку вредна во ниеден аспект.
И помлади има што исто мислат. Јас сум ГенХ па повеќето од мојата генерација мислат дека жените 'губат вредност' после равод.
Шо е поентата шо ме ставаат во close персони шо не сме размениле збор? Или ќе се заследам некој и одма у клоус ме става.