Некое мислење за ова.Прекинавме пошо прифати да искочи на само со другарка.Си се бранеше и се тоа немал намера да праи нишо мислел за битен муабет е.Е сеа после месеци ја вика да искочат пошо другар му откажал искачање. Ги покажува тие вистински намери или намерно после месеци од нигде никаде ја вика за да мипокаже докаже инат на мене?Да ме провоцира?
Ауф, нека тера. Гледај за тебе. Можи онака ја вика само а можи и не. Скроз ладна биди. Гледај да си во машко друштво со другари и секако другарки. Ако си му битна сам ќе те побара
Не те разбрав дали со месеци не се виделе или блиски се? Не можеш да му браниш да има другарки, не е убаво тоа. Сум излегувал на кафе на само со блиски другарки и не сум правел ништо. Некако нејасно си напишала, конкретно што прашуваш не знам. Доколку прашањето е дали треба да се разделиш зошто излегол на само со другарка, не (може излегле другарски, зошто ако си во врска не можеш ли другарки да имаш). Доколку имале нешто со другарката, да.
Значи другарка ти тогаш го повикала на само? Не сфатив. Нема врска, многу машки си пробуваат секаде, не гледаат другарка, братучетка, сестра. Не мора да значи дека те провоцира, туку му се свиѓа и ја вика. Батали го.
Јас пак сакав да прашам дали се во исто друштво.. Не ја сфатив малку членката.. А со другаркава, мислам твојата другарка имаш правено муабет на оваа тема ?
Мхм. Дали се дружат генерално? Дали прв пат излегват? Шо та мисли за него? Колку сте вие две блиски? Одговори си ги сама прашањава. Пошто можда се само другари. Или кликнале да се. А можи е од оние шо брца сегде. Лично, имам излезено со дечко на другарка ми на кафе пошто мене ми е другар. И сум пиела кафе со бивш на другарка оти и после нивни раскин двата ми се другари. Одговори си на прашањата и тргни од таму. Каква е нивната врска сега, каква била претходно, шо се смени и кое е мислењето на двата меѓусебно. И ќе го имаш одговорот.
Може малку си избрзала во смисла да видиш најбитното според мене реакцијата на другарка ти. Дали ти е вистинска другарка или не. Не ја знаеме приказната за другарка ти колку се блиски и причина зошто го викнала на кафе. За дечко ти мање битно еден ,,фраер,, помалку у животот. Побитен е моментот со другарка ти.
Дали секогаш пристапувате први кога стварно ви се допаѓа некоја? Ми се допаѓа многу еден дечко, мислам дека и јас него му се допаѓам ама никако не превзема некој поголем чекор и тоа ме буни. Во кои случаеви не би и признале на некоја дека ви се допаѓа?
Додека не бидам сигурен дека чувствувам нешто за неа. Не сакам да и давам лажна надеж на некоја, без разлика дали таа има чувства за мене или не. И да прв пристапувам секако.
Zavisi od maskoto, negovata samodoverba, ne sekoj e spremen odma da prevzemi, moze i toj te svigja ali misli deka nema shansi kaj tebe i sram mu e da pocni nesto, moze ima devojka pa e zacapan ne gleda nisto.. Ima sekakvi