Се плашат бе... И мажите и жените, се плашат од одбивање. А нема потреба! Шо ако ме одбие? Не го имав, па да речиш го изгубив. Статус кво. Идемо даље!
Колку корпи сум јадел досега во животов ехеее, па еве сум 27 год здрав жив И секогаш преферирам запознавање во живо, не на социјални мрежи (иако и тоа го имам правено)
Има сега во живо? Мајка мом да ти бидам. Маж ми го запознав на интернет, кога беше 'ненормално' да запознаваш партнери на интернет...
И на форумов имам пишувано, секогаш прва сум пристапувала. И овој пат повеќе пристапував прва ама имав mixed signals од другата страна, затоа прашав. Едит: не му се свиѓам .
Dejting po kafici i diskoteki e izumrena rabota. Flert i koketiranje recisi i da ne postoi a upagjanje vo zivo, random na tipka sto ne ja poznavas sansata da zapoznaes e mnogu minimalna recisi nikakva. Ne e ni na socijalnite mrezi nesto mnogu sjajno ama sepak postoi daleku pogolema sansa za zapoznavanje preku socijalni mrezi odkolku po kafici i diskoteki. Inaku mnozinstvoto denes se zapoznavaat preku drustvo, rabotno mesto, fakukteti nekoi zaednicki aktivnosti... Nekako mi fali vremeto koga po kafici izleguvavme so taa cel, i maski i zenski izleguvaja so cel da zapoznaat nekogo fali taa spontanost i prirodna interakcija i flert pomegju masko i zensko ali jbg socijalnite mrezi upropastija mnogu raboti sto imaja nekakva sustinska vrednost. Denes se se sveduva na cista povrsnost i nekakov opstestveno socijalen status izostanuva taa spontanost i prirodna konekcija pomegju masko i zensko sto e zalosno
Јас не би рекла има секакви туку воглавно скоро само такви, без самодоверба. Останатите што не ги боли уво за корпа и знаат дека тоа не ги дефинира нив како личност, за жал се како игла во сено.
Ако дечко што работи во теретана во еден крај на градот и има новозапознаена другарка што живее далеку од кај него, зашо она би патувала од таму кај што живее само да иде кај него у теретана да вежба? Во нејзината населба има милион теретани, дури и поефтини. (Го постирав и во друга тема но малку мислења добив)
Повеќе мислења, без разлика какви се. Ме интересира што мнозинството мисли. Што ми треба тоа и ќе прашам.