Здраво Не би сакала јавно да го пишам проблемот па доколку некој може да одвои време за мислење нека ми пише порака. Потребни ми се неутрални совети од машка перспектива.
Mnogu dobro kazano,se soglasuvam jas taka i funkcioniram.Koga sum so nekogo vo vrska sum samo so nego,koga ke se promenat rabotite vo smisol pocne nesto da ne odi kako sto treba togas jasno se razgovara i ako moze da se popravat nestata vo red,no ako ne moze togas tuka e kraj.
Здраво на сите, нова сум на форумов и ако може би Ве замолила за совет. Со еден започнавме да си пишуваме, комуникацијата навистина сеодвиваше многу добро, се видовме прв пат очркував да ме покани на кафе или нешто слично а тој сакше само да седиме во кола, разговаравме многу, се помина добро и веќе на второто видување рече дека не е спремен за сериозна врска, минатата врска му била долга и бил повреден, сака да се гледаме, дури сакаше и да имаме секс но по тоа што го сфатив сака да биде амо во тајност и да видиме каде ќе води тоа. Јас не сакам да продолжам на тој начин бидејќи не сакам да сум само во темница и да не знам на што сум. Ве молам за совет како да постапам, дали да прекинам или?
Ako ne sakas samo seks, da prekinis. Toj si kazal sto saka, sega ti treba da odlucis dali go sakas istoto, ili ne. Prosto e...
Што совет бараш?? Ситуацијава е јасна како ден. Ти кажал за што сака да се гледа со тебе, ако и ти го сакаш истото продолжи да се гледаш, ако не прекини. Не знам зошто прифаќате прв дејт да го минувате затворени со некој непознат во кола, по таа постапка се гледа колку е саатот, може да има и друга.
За затвор е. Значи многу смешен муабет е силувањето. Најсмешен од сите! Колку години имаш, жити очи? 15?
Немам 15 не ми намалувај толку ... Многу го изврте муабетов за брука ме направи од еб. ач ме направи силувач нее убаво ...