Ме интересира мислење од машки членови за тоа што е и намената на оваа тема... Како би сфатиле девојка која ете на пример имате девојка и Ви каже дека не сака ништо пред брак и дека би имала со некој нешто само кога би требала да има деца, за друго не. Дали би помислиле дека има некој не знам проблем со нешто, не знам, како гледате на тоа? (ќе Ве замолам без непотребни коментари) Благодарам.
Не би било никаков проблем за некој кој не му пречи тоа, јас не би продолжил со градење на врска и би и кажал искрено.
Затоа што лично јас сакам секс пред брак, односно сакам да искусам се со личноста која ќе го поминам цел живот пред да ставам прстен.
Јас не би сакала да го делам животот со некој со којшто немам исти размислувања за вака битни теми. Да го оставиме настрана фактот дека ќе треба да апстинирам пред брак, најмногу би ми сметало што таа личност не гледа задоволство во сексот. Не сум машко ама си дадов мислење ете.
Licno ne bi imal nikakov problem sa cekam devojka do brak. A za seks samo za sozdavanje potomstvo mislam deka e nepotrebno seksot da se ogranicuva samo na toa. Po priroda ne sum hiperseksualen tip taka da seksot ne mi igra nekoja bitna uloga za izbor na partner no sepak smetam deka seksot dokolku se praktikuva so licnost so koja postoi ljubov moze da go vozdigni covek na duhovno nivo taka da poveke gledam na seksot od nekakva spiritualna priroda odkolku cisto materijalisticko hedonisticko zadovoluvanje na strastite
me interesira neshto si pisuvam so bivshiot veke 2 nedeli no ushte ne me e viknal ni da izlezeme ni na kafe... da ne ceka jas da prasam? da pocekam ili shto? ne mi e jasno
nishto posebno kako sii kako minal denot opshto kako da prasam? malku mi e neprijatno... godina i pol se nemame slysnato i oddednas mi pisa a zosto bi pisal inaku ne mi e jasno
Zatoa sto verojatno se skaral so nekoja sto bil vo megjuvreme dodeka ne ste bile vo vrska pa sega si bara sigurno zasolniste verojatno znae deka ke go prifatis so rashireni race i ja zloupotrebva tvojata slabost. A toa sto ne te bara da izlezete verojatno pregovara vo megjuvreme i so drugi pa ako mu ispadnat rabotite so nekoja sto mu e poveke po merakot tebe ke te ishutira
Zbuni go malku, stavi go na ignor i jasno ke ti bide.Ako e uporen ok e no ako se otkaze togas nisto blokiraj go
Незнам каде да го поставам прашањето и незнам каков одговор ќе добијам ама сепак јас ќе прашам нешто. Како да го ослабам дечкото, дебелко ми е? Некои идеи имате ?