како да кажам некому дека ми се свиѓа? муабетот ,,ми се свиѓаш’’ нема шанса да го направам. друго нешто?
не знам... сакам во живо, ама ми фуфка, ако не добијам фидбек каков што сакам опасни фаци ќе почнам да правам, може и да гаѓам со нешто. Не знам, сакав на Инстаграм, ама ако се почне некој дип муабет, тој најубаво се прави во живо колкав си? да ти пишам лп може ли? @Sweetlove_0312 па он може си се допаѓа таков
Јас на шала го пишав тоа и си реков каков одговор би добила овде. Тоа на пример би можело кас да го мотивирам.
Немој те молам, никако тоа. Толку се плашат машкиве од тоа ми се допаѓаш...јас нз што толку... А инаку, пуштај мали знаци, кажи му виц, чепкај го, заправи муабет за некоја општа тема, како е прашај го, што има ново. Ако е паметен ќе сфати ако не..
секој ден го прашувам како е и шо има ново ахахха да се сфаќаше така... мислам фала на идеите, ама тоа не пали
Стави си на story порака, нека биде reel или пост.А тој дава ли знаци?Прашај го што чувствува кога е вљубен.Кажи му и ти.
Па да ,кажи му срце од денес повеќе ќе пешачиме и ако прифати давај му само диетална храна,салати и протеински јадења и прави му муабет за лошите страни на дебелеење,дека е лошо за здравјето.Да ти прави друштво додека пешачиш или на трчање и ќе ослаби лесно и едноставно
Најдобро раскини му.Не го сакаш човекот, не го мачи.Ќе најде некоја што ќе го сака и без разлика дали е дебел.А ти ќе си најдеш послаб.