Врска немаш што сакаат жените. Уште па ќе кажуваш што значело тоа во превод и ќе зборуваш што според тебе треба да биде причина за раскинување. Ќути си подобро.
Тоа што си го набројал се подразбира дека не треба да го прави и е буквално минимумот. Се друго е тоа што ја одржува врската во живот. Не симнување ѕвезди и глупости туку блискост, искреност и нормална здрава комуникација.
Ништо не мислиме. Едностсвно сеуште постојат такви магии или џинови. Некој не верува а за некој е суеверие. Јас на пример верувам во сеништа,џинови.
Искрено ова ти е најмал проблем, јас искрено не го сметам како red flag, може делува смешно и глупаво за во 21 век, ама стварно има луѓе што сакаат да наштетат некому, па некој ако се плаши и верува, значи дека има доживеано некои лоши работи за кои нема друго објаснување.
За мене е red flag подеднакво како и верувањето во хороскоп. Само да не дојде на тема на муабет, ако не се збори може да се теoлерира.
Се знае дека поголемиот дел од женската популација верува во хороскоп, ама океј е се додека не се збори за тоа инаку не можам да се воздржам а да не влезам со некој roast xaxa
Дотерај се и искочи на забава без нешто претерано да се објаснуваш. Фустанче, штикли и црвен кармин. 'Чао, одам на забава.' Ако почне да замара биди ладна и не се објаснувај. Ќе видиш како ќе се смени.
Па со ваква индиректна провокација може и да има и контра ефект. Се зависи од човекот. Пошо реплицирам на твојата реплика, не знаеме за што се трудел и за што не се труди повеќе.
Првично ја разбрав дека не и обрнува внимание, на тој начин оладен. А, сега прочитав дека и смета тоа што ја прашува каде е и слично. Така да, не знам што би додала. Некогаш и ние девојките претеруваме, а и факт е дека секоја врска си има криза во одреден период. Ако се зрели и паметни двајцата ќе си средат со разговор.
Кога веќе почнав да ти реплицирам да се надоврзам. Кога ќе излезе ваков "проблем" дека не и обрнува внимание на пример, се смета дека проблемот е кај (другиот) во случајов на него. А не се посочува прст кон себе, чекај јас може не се трудам доволно како порано, или може имам Х промени кои придонеле до тоа. Сепак како што и кажа, треба со разговор. Ние не можеме да разговараме наместо нив. Нема quick fix за вакви ситуации.
Не знам дали прашуваш што е посекси или што би носеле ние. Боксерки у секој случај би носела зашо не осеќам нешто у гз дека иам А за секси има и секси гаќи што не се танги. Чеј, за машки било прашањето Ај да се испратам