Како може да е негов проблем кога мене ми е дечко, не и е на комшиката Спасена дечко, нормално дека е и мој проблем.
Леле ццц. Види вака, ниту ти го вреѓам, ниту тепам, ниту ти го земам, твој си е. Прашуваш за мислење и ти кажуваат deal with it. И да негов проблем е, а ти си го правиш свој. Ти кажал, дај му простор и време, кога ќе сака ќе ти каже и повеќе, ако го притискаш ќе направиш полошо.
Можеби е помирен карактер и не знае да каже не пак дозволува сите претерано да го замараат и да му се качуваат на глава вклучувајќи те и тебе во ова, пак дошол моментот кога сака да одмори од се и да има време малку и за себе.
Od vas maski aspekt dali ima t.e dali osekate razlika vo seksot so nekoja za koja imate cuvstva i seks so nekoja koja samo vi se sviga ili pak ste samo za seks provod so nea. Koga mislam na razlika mislam na emocii i sl, na poubav seks so toj sto go sakas ili ti znaci. Ili pak isto vi e, seks si e seks
Ogromna e razlikata, so ovaa so ne si zaljuben ne osekjas nikakva konekcija, a koga ke zavrsis se osekjas ko kamion da te udril... mn grdo i loso cuvstvo, a koga si zaljuben i se predavas i ja guskas i ja mirisas hahahahha preubavo ti e so dises pokraj nea i so i go osekjas srceto kako i pulsira za tebe, so i da naprais kade i da ja cepnes osekjas deka e tvoja
Ај мажи помагајте со совети ако знаете Со маж ми сме долги години заедно, и од сам почеток па до сега при секс многу брзо свршува ( ова при класичен при орален си тера господинот долго) Значи многу ретко да потрае подолго, порано кога ќе го прашав што е проблемот ќе кажеше демек мн убаво му било или дека долго време сме немале па затоа, ( поради одредени здравствени проблеми знаеше да се деси да немаме долг период) Ама еве сега редовно имаме се е ок, ама брзо свршува и тоа почна веќе да ме нервира. До мене е, до него е, толку ли е напален па не сме деца побогу Што може да е?
Нормално е да го палиш ама треба тој да се празни пред да имате секс или да знае да го контролира мозокот
Koga spomna palenje jas da prasam nesto..sto koga maz legnuva so nekoja nekolku pati a pritoa tvrdi deka nitu go privlekuvala nitu mu se svigala ama toa bilo maska rabota kako funkcionirate vie mazite vo toj slucaj t.e direktno da prasam kako nastanuva erekcija i imate seks, ako ne vi se sviga ic devojkata Prasuvav ponapred za ova ama uste ne mozam da sfatam
Може не е нормален може многу други работи слаба психа или чисто празен во главата па прави такви глупости.Ниска интелигенција,злоба незнам што како но многу работи се во прашање а и за пари да ја искористи зависи од личноста
1.Имајте почесто секс. Така телата ќе ви се „синхронизираат“. 2. Нека мастурбира, пред да има секс со тебе. Така ќе се десензибилизира, до некаде. 3. Одете полека и постепено. Без нагли движења. Потоа, нека забрза. 4. Нека користи кондом. И ова е начин за намалување на “чувствителноста“. 5. Ако нема здравствен проблем, (обично ниско ниво на тестостерон, кој е фактор за прерана ејакулација) и ова погорново не функционира, веројатно некаков психолошки проблем, или комбинација од двете. 6. Комуницирајте. Тоа е е клучно за каков било проблем. Не знам колку сте отворени едно кон друг за вакви „проблеми“.
Ne e nisto od ova covek i drugar i osoba na mesto e, baska sto ima kazuvano deka ne pocnuval vrska so nikoja zatoa sto ne sakal da zalazuva nikoj za brak i sl.oti spored nego vrskata odela kon seriozno nesto, a vo toj period ne bil spremen za brak ni pa imal uslovi, bas kontradiktorno neli, a od druga strana legnuva so prvata sto mu dosaga da iskocat i potpaga pod nejzino i vlijanie na drugarite koi go terale da iskoci so nea.