Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1.073
    Допаѓања:
    3.107
    Се согласувам, дека „“брзо се свршува“ од преголема напаленост, ама не само од тоа. Фино би било, кога нештата би биле толку едноставни. И јас ѝ посакувам на феминкава погоре, да е само тоа.
    Ако си заинтересиран за клиничкото испитување и релацијата меѓу хормоните и „брзо свршување“, нема проблем, ќе ти ја пратам статијата со DOI идентификатор од PubMed. Може и са споредиме други статии, со импакт фактор... Не е проблем.

На desperate15 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.628
    Допаѓања:
    9.074
    Лабилен кажав јас а може и му кажале нешто не си прав маж ако тоа и тоа не правиш знаеш дека околината има силно влијание,за џабе не викаат со кој си таков си

На butterflysk му/ѝ се допаѓа ова.
  3. desperate15

desperate15 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2014
    Пораки:
    602
    Допаѓања:
    1.056
    И со кондом и без исто е. Значи вака е 13 години, е сега некако порано не обрнував внимание бев преокупирана со други работи, проблеми, ама сега почна да ми смета, на најубавото он си завршува работа а јас останувам така.
    Го прашувам,или вели не знам, или тесна си многу , и дете родив и уште да е така не верувам, не знам што да мислам. Ако сврши прво после втора партија па ретко да сака или може( ова викам до годините да не е хаха 41 има) .
    Значи синоќа беше врвот, само што почнавме поза јас врз него, неколку секунди станав да се наместам он ми вели пушти овој(facepalm) епа веќе..:swear:
    Инаку периодов баш често имаме ама џабе..

На Birdman му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Birdman

Birdman Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    17
    Ahaha,jbg
    Do mozokt e se da znaes :)

5. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.651
    Напаленоста си го прави своето. Тоа да се испразни пред да имате однос некој саат можеби ќе оддолжи малку али не верувам дека ќе смени многу, така да нека си земе апче и терајте 2-3 партии

6. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1.073
    Допаѓања:
    3.107
    Необично баш. Пиши ми ЛП, ако сакаш некаков муабет/совет, да не го шириме муабетов тука, и е индискретно. Ги набројав оние пет точки за некој ако има сличен проблем, и да знае отприлика.

7. Vikktorr

Vikktorr Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2015
    Пораки:
    1.073
    Допаѓања:
    3.107
    Апчето е само „помошно решение“, за жал. Да, можат секако да пробаат.

8. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    1.386
    Тие статии се само на лист. Во пракса е друго.
    Од низок хормон нема да има прво ерекција. Аргинин 2mlg 20 мин пред секс и решен проблем.

9. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.651
    И алкохолот помага, ама ако претера ич нема да има не 3сек

10. tagataa912

tagataa912 Активен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2022
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    25
    Ако може мекој да ми пише лп, ми треба совет.

11. Wideperpetual

Wideperpetual Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2021
    Пораки:
    586
    Допаѓања:
    704
    Мажите генерално гледано а и биолошки имаат поголема потреба од секс за разлика од жените, понагласено либидо а причината за тоа е тестостеронот.

А машки што легнуваат со секоја па и со некоја што не ги привлекува физички си има длабока психологија и е последица на децениско домашно воспитување уште од најмали дека ако машките менуваат што повеќе девојки се тоа поголеми фраери, кабадаи, шмекери... Тотално погрешно.

Додека женските биле воспитувани обратно да ја чуваат невиноста и да се чуваат за вистинскиот или за брак што е одлично но тоа треба да биди правило што треба да важи и за обата пола не да се релативизира.

Воедно за време на комунизмот беше збришана религијата и вербата во бог. Беше имплементиран тврд атеизам и единствено што остана беше само традицијата како некаков шаблон од постаро време но не и моралните вредности дадени од религијските списи.
    Во превод остана само традицијата а моралноста луѓето си ја толкуваа тотално субјективно.

Затоа кога ќе сретнам низ форумов пежоративно изразување за мажите на балканот и епитети од типот "балкански маж" тотално се согласувам бидејќи тоа е слика на домашното воспитување на децата и двојните стандарди кога се доведувале во прашање машката и женската моралност со децении наназад во една атеистичка средина и општествено уредување кое постоело за време на комунизмот.

Затоа денес и пропаѓаме по сите основи и морално и човечки и секако поради лоша индоктринација од минатото и непочитување на моралните вредности кои се столб за едно здраво општество со здрави луѓе и физички и духовно.

Последна измена: 20 февруари 2023
    На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Jane Doe.

Jane Doe. Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2023
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    927
    Океј е што имаш лични ставови ама зошто на секоја тема го спомињаш Бог?
    Се прашувам дали во живо со тебе може да се има нормален разговор надвор од религија.

На Feminka22 и Angie1432 им се допаѓа ова.
  13. Wideperpetual

Wideperpetual Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2021
    Пораки:
    586
    Допаѓања:
    704
    Затоа што секоја девијација што постои во општеството и сите несреќи и страдања што може да го снајдат човек се резултат на непочитување на моралните вредности и отпадништво на човекот од бог. Оваа тема морам низ религијска перспектива да ја толкувам бидејќи се споменува моралност а коренот лежи токму таму одсуство на вера и релативизирање на моралните вредности

Последна измена: 20 февруари 2023
    На eliesaab и Jane Doe. им се допаѓа ова.
  14. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.757
    Допаѓања:
    19.537
    Јас мислам дека си му пресекси и му го прајш буквално секој филм. :D

И тој иначе слаб чакиџија, наместо да го напрај еднаш пред да ојте па да се покажи малку појче, тој трупче. :P

15. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    4.016
    Што значи доколку некој само ви пише постојано но никако да се видите, само неколку пати и ништо но сепак продолжува да пишува секој ден буквално?

16. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    1.869
    Допаѓања:
    8.284
    @Youknow Или убива досада или не знае како да те покани на дејт. А можеби е само другарски настроен. Можеби пишува и се гледа со друга, па сега за сега си му план Б. Зависи од содржината на пораките и сл.

17. TheFiend

TheFiend Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2023
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    412
    Dosadno mu e.

На BrainDamage му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    4.016
    Досадно му е секој ден секое утро и вечер?

19. TheFiend

TheFiend Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2023
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    412
    Da

20. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на: