Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. Selena01

Selena01 Популарен член

Па можеби и "чечкалиците" не се пронаоѓаат во твоите зборови. Не е навреда за тебе, јас исто така ги коментирав недоличните коментари на дечкото, но не е во ред и твоите испишани коментари за другого. Очигледно и двајцата треба да поработите за егото и како гледате на другите со осуда ради изглед. Додека сте во вашите очи "таман"

buba4e89 and Medea. like this.
  2. Youknow

Youknow Популарен член

Јас немам контакт, го знаев се на се 2 3 недели така да заедно да правиме нема шо. Ако не се пронаоѓаат, зошто возбудување?
    п.с тој и во неговите очи не беше таман, свесен е каков е ради тоа и е таков едноставно

3. Ani45

Ani45 Истакнат член

Не мора да се пронајдеме за да видиме дека не е во ред тоа што го пиша. Колку што е навредливо да му кажеш на некој дека е дебел, исто толку е навредливо да му кажеш на некој дека е слаб или " леле колку си слаб/а како чечкалица си". Таква им е генетиката на некои, па уште 65 кила а машко бил.. и што? А и тој па не е ништо поарен со таквите замерки. Сте се привлекле и двајцата такви.

Gosh, buba4e89, Selena01 and 2 others like this.
  4. TrueToMyself

TrueToMyself Истакнат член

Епа чекај сеа ако сметаш дека си таман и океј со себеси, шо бараш мислење од сите зашо ти наоѓал мани, значи се вреѓаш...
    Ако си задоволна со себе не ги анализирај неговите зборови и не барај другите да ти кажат шо мислел коа така кажал.
    Задоволна личност од себе и својот изглед не се замара со туѓи коментари и не се вреѓа ма од кој сака нека се.

Ani45, Selena01 and Medea. like this.
  5. Medea.

Medea. Истакнат член

Види девојко и такви слични коментари можеш да употребуваш на пазар а не на форумов. Дискутирај малце поцивилизирано.

buba4e89 and sj *O* like this.
  6. Youknow

Youknow Популарен член

Изгледа мн чечкалици сме имале на форумов:lol: Како и да е се извинив ако се пронајдовте, ама очигледно џабе, како и да е. А мене лично, отидов со помисла дека можеби е добар и ке ме привлечи карактерно АМА ФИЗИЧКИ со 65кг маж не искрено. И можеби дека тој ја има таа килажа одел со слаби девојки, па нормалните му личат дебели. Толку од мене на темава

TheFiend likes this.
  7. Medea.

Medea. Истакнат член

Јас воопшто не се пронајдов во тоа чечкалици само ми беше иронично тоа што зборуваш чечкалици не знам што а се жалиш како дечко ти те нарекувал дебела. Ко исти сте и двајцата...

8. AAKG

AAKG Популарен член

Ништо страшно некажа девојката. Убаво го опиша клошарот шо не се гледа во огледало како изгледа а коментира за другите. 65кг машко и да коментира која е слаба а која е дебела убаво е да му се шлакни во лице дека е како чечкалица во ноџината и ќе прекини да гуга за другите. Без разлика дали дечкото одел со дебела и слаба,сега веќе седиш со друга особа на маса и на девојката неие гајле дали предходната девојка со која што одел дечкото била дебела или слаба. Те одбрала тебе за да излези и сега да коментира тој занеа ваква си таква си па дирекно се вели ој кој те е...

Youknow and sj *O* like this.
  9. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Треба да се јавуваат први и да не се замараат за некој збор и гест. Тоа е мој совет за жените.

Maaaaaaaaar1 and Kumanovkaa like this.
  10. Asta

Asta Нов член

Потребен ми е совет како да постапам. Кога започнав на факултет имаше еден дечко кој што уште првиот пат кога го видов многу ми се допадна. За тие неколку месеци колку што имав прилика да го запознаам личеше на фин и добар дечко. За жал поради приватни причини морав да се откажам од факултетот. На почетокот само ми се допаѓаше и си помислив можеби ќе се зближиме со тек на време па ќе испадне нешто. Но за жал јас сум прилично срамежлива па не се зближивме баш. Неколку пати се случуваше да го "фатам" како ме гледа понекогаш и кога понекогаш ќе се случеше да имаме "eye contact" веднаш ќе засрамеше и ќе го пренасочеше погледот на друго место. Исто така зборувавме неколку пати, но ништо посебно а и вака општо гледано сепак немаше премногу знаци дека можеби му се допаѓам и јас него. Проблемот е во тоа што поминаа веќе неколку месеци и иако не мислев дека ќе биде нешто сериозно на почетокот сепак сега одлучив да му пишам и да му кажам што чувствувам за него. Но незнам како да пристапам кон него со оглед на тоа дека не бевме блиски. Мислев дека можеби е најдобро директно да му кажам, но од друга страна си мислам да не испаднам многу нападна кон него така:rofl:. Така да, мило би ми било доколку некој од машкиот пол ми одговори какво размислување има за тоа кога девојката треба прва да пристапи. Ви благодарам за одвоеното време.:)

Scott Weiland likes this.
  11. Scott Weiland

Scott Weiland Популарен член

Не знам дали поминало премногу време, или не е заинтрересиран, но директно е секогаш подобро според мене. Почни муабет за нешто, by the way, ово оно спомни му и што се случи ќе се случи. C'est la vie.

Asta likes this.
  12. Puellapulchra

Puellapulchra Популарен член

Или да се изгребе за цигара неколку пати и ете и дечко:D

Scott Weiland likes this.
  13. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Зашто едно машко не би кажало дека има девојка додека се допишува со некоја девојка, подолго време? Туку нешто како, не е исто, помина време и така околу а не да каже најдов девојка?

14. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

@Tih-ana Според мене, не се чувствува должен, а воедно сака да те држи во резервна опција.

buba4e89, franca and Scott Weiland like this.
  15. franca

franca Популарен член

Или му е незгодно, едно од овие 3

16. Stark

Stark Форумски идол

Сака да си запознава и послободни девојки, откај знајш можеби че падни секс, занимација ова она. :D

17. Medea.

Medea. Истакнат член

Ако те почитува барем малце ќе ти кажел. Ама очигледно сака да те држи како резерва.

18. Deickata

Deickata Активен член

Момци радкажете ни неколку сиптоми како делувате кога засакувате ама она баш се заљубуваш во некоја па што тоа ве издава? Зошо денес е тоа реткост да се види :lol::*

19. Carry

Carry Активен член

Пеперутки у стомак, како да летиш еве јас се вљубив веке 8 месеци сме во врска па на есен запросување.

cresa-jagoda and Deickata like this.
  20. Deickata

Deickata Активен член

Ооо среќнооо :$