Мажите се такви па што им фали. Затоа се посмирени. Здравјето се нарушува со многу средување и држење под контрола. Сериозно е сериозно се друго е несериозно. Има битни и небитни работи треба да се има што помалку битни. Но не и да нема воопшто.
Што мислите за секс во тројка како поdarok за роденден? ( јас и уште една девојка ). Ме интересира дали е во ред на ваков подвиг без да се консултирам со него. Знам дека ниедно машко нема да одбие но дали е паметно да има некој hint
Многу машки би одбиле. Особено ако е сериозен во врска со тебе и ако не му е тоа фантазија…јас мислам не без да се консултираш
toa e fantazija na sekoe masko ama vo ovoj slucaj mislam deka ke zgresis ako bez konsultacija so nego go iznenadis taka
Mene me interesira zosto se fura filmot - Kako da go zavedes? Kako da napravis da trcha po tebe? na sajtovite. Ne mi e jasno - toj samo treba da bide zapalen po mene i da mu sum atraktivna - a manje da mu se dopagam kako licnost odnosno toa na mazite ne im e bitno.....mislenja od maski pls
Замисли дека и мажите се личности, како што си и жените, со различни претстави, вкусови, размислувања, посакувања, стравови, амбиции, расположенија, и многу појасни ќе ти се работите.
Веројатно има и такви што сакаат да поминат со помалку обврски и проблеми, ама, верувам дека тебе не ти треба некој таков, знаејќи те, и не треба да трошиш време на нив.
Едноставно немам среќа во љубовта, се осеќам дека ќе останам сама цел живот. Ама и сама си сум крива многу сум несигурна во себе после сите лоши искуства(иако не се многу). Си правам филмови во главата, наместо да не му ја мислам толку.Не давам шанса на никој иако сакам.Па karma навистина is a bitch и ми враќа што не пружам на никој шанса.На еден кога му реков дека не сакам да имам ништо повеќе со него,ми рече „ Што ќе правиш ти ако си најдам јас друга девојка“,како да не сум способна да најдам друг(а по изгледиве изгледа не сум). Вистина можеби не сум некоја лепотица ама имам други особини што можам да ги понудам, не сум за фрлање. Anyway ако си останам сама ќе си го шетам светот и ќе бидам омилената богата тетка на моите внуци.Иако на моите дома нема да им се допадне тоа.Не богатиот дел де,туку тој немажена, без деца.
Грешно збориш, јас со девојками сум 8 месеци во врска скоро и буквално не ја засакав поради изгледот туку она го имаше тоа нешто не знам како да ти опишам срцето и го сакам,душата.
Edno prasanje malku e nadvor od kontekst. Dali nekoj go znae covekot so profil kolethemen ovde? Posledna objava mu bila 5 mart 2014. Dali nekoj moze da mi dade info.
Aj da prajme muabet. Kolku ve ima sto vaka mislat? Shto ne gledaat samo povrsinski, da e zgodna - za da moze onaa stvar da mu reagira. Izvini na eksplicitnosta ama taka e. Site devojki sto se po debeli se izbegnuvani. Zosto? Epa zatoa. Ako e fizicki wow devojkata, e togas vredi. Od 20 iljadi ima ili nema 1 sto misli kako tebe. Koj iskomentira na objavata moja? Samo 1.kolku se mazi na femina? Bog znae kolku. Dremat na temata seks. Srekna e tvojata devojka. Poz do tebe. Keep it strong.
Така е и кај мажите ко ќе видиш, дебелите мажи исто се избегнувани од жените, мнозинството сакаат некој Chad's и одат по убавите мажи, ко ќе видиш истото е и од двете страни реално, единствено покрупните мажи ако компензираат со подлабок џеб можат да бркнат нешто ама и тоа многу тешко.