Ја мислам дека се склоп на повеќе работи. Имам пуни а имам и дебелки сите се среќно омажени у брак со деца, првите варирале у кг , вторите од дебелки поминале у тро поќе попуни никој ништо нњ прокоментирал напротив, погодени се а еве и две бремени у моментов. Не знам, има да, треба некој да те забендиса/ забендисате ама ако све остало е ужас кој нормален би останал- никој. Реткост е човек да најдеш и тука е проблемот .
Зошто размислуваш вака? Згодните, убавите се најосамени, само крипери забегани се лепат за нив. И не е проблемот дали си слаба/дебела, привлечна/непривлечна, проблемот е што не се воспитани и не знаат како со жена. Која будала сака некој да ја манипулира, да је геслајтува, да игра топло-ладно заради тоа што осеќал комплекс кон неа, поубава била па ова е едниствениот начин на контрола. Убаво ти пиша Хиша, тешко е човек да најдеш пред се.
Sekogas e istata prizlkazna, se e ok - dodeka ne izleze negovata losha strana. Sekogas jas se obvinuvam oti sum nasla nekoj takov. I mislam deka pozgodnite imaat poveke izbor. Ne poubavite. Dobro telo e sekogas magnet za mazite. A jas go nemam. I vo vrska so mazite osekam deka mi e kompleks. Duri i vlice mi imaat kazano deka ne mozat da se so mene oti sum debela. 2 pati. Mozebi i zatoa sum ne sigurna vo izgledot.
i shto deka si debela da ne te pravi edna skala podolu od slabite devojki be bash naprotiv na isto skalishte ste, eve mazhite gledaat izgled eden den ke se zemat izgledot li ke i gotvi po doma izgledot li ke i cuva deca ne znam zosto tolku debelkite zheni se navreduvaat sami koa se isti so pozgodnite..
А тоа што ти кажува? 0 култура 0 човечност, себичност и безобразие. Бар сите знаеме да одјебеш суптилно , која е потреба да навредиш бе некој? Таквите ги одјебувале и правеле од гомно подоле па се ситат на некој шо реално ги цени. Е де одглуми, мисли дека си најубава и било кој би среќен да те пипне, со тел на време тоа ќе ти стане второ јас. Се се учи, не барај и не биди со некој кој е гомно. Збовите се одраз на тоа каков човек бил он а не ти! Нека е и најзгоден ако не знае да гукне, нема култура/ воспитување, осет/емпатија човечност ништо нема да биде од врската. Човек не се мења и кога тогаш ќе чукне на врата досадата.
Ама тоа е проблемот, не сакаат врски. Јас се обидувам да и докажам дека и со лепотици го имаат истото понашање, таа е убедена поинаку.
Сакаат Спајси, ама врска онаква каква што си ја замислиле. Успад со 1000 штита ( навраќајќи се минатата како го вртела). Сите не заебал некој ама не се истураш врз некој кој нема благе везе. Тоа и е проблем на маченце разочарана е од се и секој, непишано правило е што зрачиш то привлачиш. Шупаци ќе има та машко / та женско.
Јас вака се осеќав после раскинување на првата врска (после не ми беше гајле, искрено). Ама бев себе-свесна и не дејтав никој тој период оти чувствував многу отпор, бес, омраза. Откако се излечив од сето тоа, и се обидов пак, видов дека забеготини се намножиле, и стварно е тешко да се најде нормален. Само преку друштво, познаници, на социјални мрежи никако оти врие дебили. Ама колкумина, дали мажи/жени ќе си признаат дека не треба да му го трошат времето на некој, и оти вријат од комплекси? Малку, речиси никој.
Неможам да имам секс со дебела. Едноставно не ми се дига. Затоа да не ја фрустрирам неа и самиот себе од почеток ја бришам. Имам дебели другарки но тие вечно ќе ми бидат само другарки. Физика е физика посилна е од љубов.
Ne e samo eden, se promasaj do promasaj. Nekako se imam premoreno od neuspesi. Zatoa se fokusiram samo na rabotata i sin mi. Barem tamu znam deka ako vlozuvam trud i vreme, ke mi se isplati. Vaka so maziv3 se Odi vo veter. Propast. Nula e.
"Ljepota je u oku posmatrača" zapamti go toa drugar, ima i debelki devojki ubavi ne mora da znači ako e debela deka vednas ide u out. Može ima nekoj šarm, povitina energia, vedar duh, a može nekoa slaba da e mn loša idiotka nervozna, ne treba da se sudi samo prema fizičkiot izgled. Ali ok toa si e tvoj stav tvoe pravo
А башка што инспирирана од љубовта што и се насмевнала може да ја поттикне да доживее целосна физичка трансформација па да стане и сто пати позгодна од тој што и наоѓа маани ама кусогледоста на нештата ни го замаглува расудувањето и можниот хепи енд исход од тоа дејствие ни го тера во ќорсокак
Ne mozam poveke, tolku bilo. Jas imam izleguvano i so debeli i so slabi i visoki i niski. Fizicko to e dadeno bez nasa volja, ama na psihickoto mozi da se raboti. Ako me privleci na nekoj nacin, jas bi bila so nego. Sum imala i pod prosek ubavi, ama.... Mora nesto da ima, nesto vo nego... A mozi i da e lepotan, ako ne znae da gukni mavni go tamu. Zdabe. Specificna sorta sum. 40 posto mi e do fizicki izgled. Se drugo e - daj pokazi sto imas vo sebe. A na toa najmnogu pagaat.
Штом имаш излегувано, баш ме интересира дали тие те прифаќале таква каква што си на изглед? Или и тие биле пребирливи?