Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.441
    Допаѓања:
    22.568
    A izvini taka so ke te prasam, nemoj da se navredes, imas li probano da oslabis? Jas poznavam mnogu devojki so bile develi i koga oslabele raketi se napraele, kolkovite gazot i cickite bomba im se. Podobro e od debela da stanes slaba, taka ke ti ostanat oblinite i poubavo ke izgledas, otkolku odsekogas da si bides slaba. Se izvinuvam za latinicata

2. Stariot

Stariot Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    172
    Хмм, колку што можев да сфатам (се надевам дека сфатив добро) темата е различноста, т.е. секој има свој посебен вкус, секој има своја визија, секоја има своја посебна филозофија .... итн. Старите Латини имале и своја поговорка за тоа "Trahit sua quemque voluptas" - Секој е привлечен од неговата страст.Многу е тешко да се дефинира што е правилно а што не. Гледам дека се спомнуваат физичките атрибути, но се тоа е празно ако не се дополни со духот. некој може да изгледа "фантастично" но да биде во вистинска смисла на зборот tabula raza-празно. De gustibus non est disputandum - за вкусовите не се расправа. мислата е дека секој има свој посебен став, свое мислење кое може да биде уникатно и својствено само не некоја личност. Но сепак мислата дека различностите се привлекуваат се повеќе доминира. Секогаш различноста е со некој посебен шмек со некоја посебна аура. За жал во последно време се повеќе различноста се наведува како причина за конфронтација помеѓу луѓето.... Хмм, лично се надевам дека овој став ќе почне да се менува со помладите генерации додека не е предоцна. Сепак секогаш го подржувам ставот дека животот треба да се живее со страст. ....

На Shalitra, Trexane, Hisha и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    253
    Висината и возраста не ми значат премногу но тежината ми е многу битна. Ми влијае на сексот. Вкус...нормално карактер, образование, поглед на животот се најбитни. Обично гледам да се слични на мене полесно функционира врската. Не сакам различности многу.

4. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.478
    Допаѓања:
    5.306
    Едно е вкус, друго е куропецање . Овде не збориме со сила да ти наместиме дебела , збориме за гледаш дека е, што очекуваш ?да и кажеш дебела си да ослабе да ти каже фала без тебе животов дебела ќе го поминев.?

@Adidas888 најдобро е да си она што си, што од изглед то од карактер. Жената дете родила и чува а они шо наприле? Гомна јаделе. Мислиш шуга има и пози во секс, и долна облека и нормална облека има 21 век е. Коментари од типот :”еј да ослабеше уште малку прелепптица ќе беше”, “знаеш само малце ти фали само 10 кила”, “многу си дебела” , се недолични и навредливи тоа што гледаш тоа добиваш, сало/стомак тресење на се ,земи или остави.

А у бу ху поминале 3 месеци и сеа ја ама знаеш сепак мал ми е и крив, башка све за брзо никако да додржиш ај тегни го секоја вечер и да апстинираме јас инаку не можам да сум со тебе.
    Земи или остави толку.

На Shalitra, *Amethyst* и Cvekarka им се допаѓа ова.
  5. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    253
    Не им викам да ослабат не кажувам ништо само не им се пуштам и ги одбегнувам за дејтови. Имам многу нормални на избор. Најголем дел во животот сум бил во врска но никогаш со дебела. Едноставно не одам на дејт со такви. Не дека се лоши од нив има многу фини и паметни само не ме палат.
    Се сеќавам една вечер едни 2 дебели ептен нападно ми се пуштаа јас избегав. Па седнав кај други тогаш ми се пушти еден. Типот испадна геј мислеше и јас сум бидејќи бегам од жени. Таа вечер немаше ништо. Само еднаш ми се имаше случено тоа. Дури смешно беше малку аноинг тогаш ама сега ми изгледа смешно.

Последна измена: 12 јули 2023
    На MediaRes му/ѝ се допаѓа ова.
  6. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Tie bile isfrustrirani i poveke od mene. I za fizicki izgled ne doagalo ni do diskusija hahah

На Spicy Senorita и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  7. Spicy Senorita

Spicy Senorita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2022
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    2.598
    Леле, колку ме насмеа со ова не си свесна, хаха. На форумов се претставуваат како женкари, а ако видат уба женска во живо не знаат да се понашаат (ова од лично искуство). Не знам зошто се комплексираат жениве стварно. Ако е неспособен, таков е и со слаба и со дебела.

На Hisha, Cvekarka и Dekoo им се допаѓа ова.
  8. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.639
    Допаѓања:
    7.818
    Пукнаа жени да имаат секс со тебе, па уште за да ги пребираш:D

На Shalitra, crimson, Spicy Senorita и 6 други им се допаѓа ова.
  9. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    438
    Допаѓања:
    346
    Дечко .. ти си ГЕЈ ..

На Konfetka, Cvekarka и Selena01 им се допаѓа ова.
  10. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    253
    Викате геј и се смеете дека бирам и можам да имам список ОК :smirk:

11. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    675
    Можеш да бираш тоа е сосема во ред. Секој си има право на избор сите ние и сме бирале и не бирале,нормално требало да ме избере сопругот и јас него секако за да се земеме.АМА едно големо ама што правиме откако ке се земете.Ќе сакаш дете нормална работа да не мислиш дека женати ќе биде слаба и витка како кога си ја земал.Тешко по пораѓај тешко сигурно ке качи некое кило повеке или па ако е некоја како мене во бременост да се поправи 35 кила,и ми требаше неколку години за да можам да се подвратам во нормала.Што правиме во тој случај ке ја оставиш ке се разведеш не те разбирам навистина.Се е тоа во ред сите сакаме да бидеме витки,тенки ама животот носи се природа е тоа.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    438
    Допаѓања:
    346
    За тебе вака најпросто , Куче кое лае не каса

На Konfetka, Selena01 и macencef им се допаѓа ова.
  13. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Hahhahahah urlaaaammmmm

14. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    769
    Какви инцели има на форумов :(

На Shalitra, Konfetka и sino.o.oka им се допаѓа ова.
  15. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.658
    Допаѓања:
    79.557
    Си кажа човекот што преферира, што одма напаѓање. Тоа што не сака, не сака, некој друг сака.

На Gosh, mssuniquee, kim.k и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Hoss Delgado

Hoss Delgado Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2021
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    72
    Зошто инцел? Бидејќи си кажа што префарира? Баш инцелите немаат некои преференци, дај шта даш е кај нив, така да не ти држи вода констатацијата.

17. Angelaaa11

Angelaaa11 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2023
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    26
    Здраво на сите,нова сум на форумов и имам една недоумица.Не знам шо е работава ама 3 години не можам дечко да најдам.Никој не ни ми пишува како шуга да имам,само она класично реактнување и срцнување на стори ама тоа ми е више преку глава...Себе си се сметам за привлечна и не се сметам за уфилмана не знам што е сварно проблемов:?:

18. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.187
    Допаѓања:
    39.866
    Пиши им ти

На sino.o.oka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Angelaaa11

Angelaaa11 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2023
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    26
    Се плашам од одбивање,а и мн машки не сакаат да им пишуваат женски први

20. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.187
    Допаѓања:
    39.866
    Тоа е ризикот кој и машките го превземаат кога пишуваат први. Ако не пробаш, нема да добиеш.
    Кој ти рече дека не сакаат да им пишуваат? Нема машко што не сака такво нешто, напротив.

На Scott Weiland и cresa-jagoda им се допаѓа ова.