Јас сум од мал град во кој сите се знаеме меѓусебе,и што ако не ми врати на порака и во град ако се видиме многу ќе ми падне срам и сигурно ќе им каже на другарите и после ќе има секакви зафрканције..Машко си е машко ќе пише на 10 женски и никој не го зафркава.
Порано кога бев помлада повеќе ми приоѓаат и ми пишуваат,сега ептен послабо,а на излагање одамна никој, и затоа почнав да мислам дека навистина нешто ми фали,кога гледам кој се има дечко/девојка,ја сум за жалење.
Ако не ти врати да си жива и здрава. Нема круната да ти падне. И мораш да смениш мајндсет, да не се грижиш за што Јанко, Петко и Станка ќе кажат. Самодовербата е многу битна. И не е лесно да се пиши прв, ама ако само overthink-уваш и чекаш некој тебе да ти пристапи прв, ќе чекаш и понатаму. Собери храброст, пиши некому. Ете пиши му фала за реакцијата, сигурно ќе ти врати, па ќе почнете муабет. Добар почеток е.
Знам сите сакаме да осетиме љубов да сме сакани да имаме некој покрај нас, можеби тоа што не ти приоѓа секои на некој начин те заштитува од некој луѓе кој можеби би те повредиле, не мисли така сите сме луѓе треба да се прифаќаме такви какви што сме.
Свиѓам некој што не ми реактнува на стори Го знам од факултет само и немаме многу контакт,можеби си има и девојка не знам..сепак фала ти за советот можеби ќе се променам некогаш
Хмм, секој разговор е добар разговор. Секоја тема е добра ако иницира разговор. Секој обид вреди, бидејќи ако не се обидеш нема да знаеш дали вреди...
Имам прашање за машките членови, не е проблем и женско да одг. Зошто не би сакале да ја ставите девојката во истакнати сториња? Прашувам за другарка. Пред да раскинат имаа ставено и двајцата повеќе слики од нив во истакнати сториња, потоа ги имаа избришано после некое време се скараа и долго време не објавуваа сториња, само роденден кога си честитаа. И сега девојчето стави една слика во истакнати сториња, ама дечкото не става иако секое поставено стори го става во истакнати. Пред некое време отидоа заедно на одмор и постојано ставаа слики ама посебно, по негова желба, како да изгледа дека не се заедно.
Пошто си чува резерви, да не знаат другите дека е зафатен. И премногу внимание се дава на користење социјални медиуми, затоа.
@Just_a_kid Па сама си одговори. За да изгледа дека не се заедно. По јасно, здравје. Односно тој си бара друга, ама моментално за да не е сам, се уште не раскинува.
Девојче , не знам што е поглупо .. они што не се сликаат .. или ти ова што прашуваш .. како и да е џабе објаснување. Не брцај раце во туѓа манџа !!!
Не да не сакаат они, тој несака, таа сака.. Како и да е не брцам раце во туѓа манџа, прашав нешто за да помогнам на некој. И нема потреба од толу извичници.
Ме интересира мислење од машка страна или пак женска доколку била во слична ситуација. Дали е океј според вас врска помеѓу 17 и 21?Девојчето е 17 години, а машкото 21.
А зошто пак све на стори да стои не разбирам? Толку ви е битно, најбитната работа у животот ко да е. Може нејке едноставно, може сака малце време да помине и онака нели раскинале па пак се у врска, може си сака чоекот приватност. Се испотресувате за глупости, битно е да ја сака, цени, да може да има доверба у него, а не ако не ги истакнал сликите - готово, одма им се пушта на други и се праи дека не е у врска. Да сака да праи нешто, ќе праи и со слики и без слики. Колку години имате дечки, шо се замарате за ситници? Разбирам има сомнеж ама дека 100% причината што не објавува слики е поради тоа што сака да мислат другите дека е сингл не ми е баш за верување ама она најдобро си знае.
Најчесто девојки објавуваат, тагнуваат слики со дечковците. Ретко обратно. Мислам дека знам зошто, ама не ми се пишува.