Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.355
    Допаѓања:
    7.597
    Мани профилнава, па и мислењава :^)
    Извини, ама многу мистериозно ми изгледаш. Да не ставеше слика од ќерката, ќе помислев немаш деца :?:

2. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.441
    Допаѓања:
    22.567
    Ај профилната, ама шо ти пречат тебе моите мислења?

3. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.355
    Допаѓања:
    7.597
    Не ми пречат, само чудни се. Не остава впечаток како да пишува фамилијарна особа и мајка.

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.441
    Допаѓања:
    22.567
    Епа не сме сите исти. Јас сум опуштена особа, си кажувам се дирекно како шо мислам претерано сум искрена ама знам и да се шалам. Мило ми е шо се запознавме.

5. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.355
    Допаѓања:
    7.597
    Секако, што е човек кој не знае за шала |(

Ај да не одиме оф топик :*

6. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.478
    Допаѓања:
    5.306
    Искуство вика дека ништо не мислат, него ние мислиме/ премислиме/ преанализираме и за нив и за нас и за сите хаха :)
    Ако вајба вајба, биди шизик на ризик :) еднаш се живее

На mandrace и Nane2356 им се допаѓа ова.
  7. hjk

hjk Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2021
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    22
    Одма планирам да ја женам никакво мислење ко и секој/а што те следи можеби те знае од град, колеги од факс, работа, комшии или па онака си те заследила некоја особа. Е после нејзиното однесување може да се створи некакво мислење.

8. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    139
    Почнав да пишувам со еден дечко што не го познавам лично,ама е познаник на мој другар. Одма ме праша дали сум слободна за кафе.Јас лично мислам дека е ок,од причина да не си губиме време и двајцата сме возрасни,ама ме интересира што вие мислите околу тоа посебно машките.

9. TMNT

TMNT Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2023
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    647
    Za što, što mislime? Za toa dali da izelezeš na kafe ili ne?

10. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    139
    Дали е во ред да излезам така брзо иако не го познавам. Не сакам да помисли дека тоа го правам постојано.

11. TMNT

TMNT Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2023
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    647
    U red e da ides na kafe, zaso da ne e u red. Kolku godini si ako ne e tajna?

12. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    139
    31

На TMNT му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TMNT

TMNT Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2023
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    647
    Dobro e šo, nemas gajle, izlezi i ke vides kakva e situacijata

14. Selena01

Selena01 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2020
    Пораки:
    1.882
    Допаѓања:
    7.501
    E oк, излезете, запознај го во живо. Колку побрзо ќе се видите толку подобро. Преку пораки може да се претстави како нешто што не е, па после повеќе ќе се разочараш

На Mumoftwo30, Spicy Senorita, Just.do.it и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    438
    Допаѓања:
    346
    Ти се зафркаваш , нели ?

16. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.478
    Допаѓања:
    5.306
    Не , не се зафркава.

17. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    139
    Не се зафркавам,значи буквално ми пиша неколку реда и као ај на кафе да идеме. Јас со рандом непознат лик не би искочила одма на кафе ни под разно. Е сеа овој е другар на мој другар па ме интересираше мислење. Јас секако си кажав со имав и знам што ќе правам,што и се изјаснив. Прашањето беше,поготово до машките членови што вие би мислеле ако некоја одма прифати да излезе со вас. Не знам што е тука чудно и нејасно. Не функционираме сите на ист начин и не седнуваме одма со секој. Да бев јас пред некоја година сиг немаше да излезам. Ама сеа гледам другачие и си викам можда и боље одма за да не се залажуваме и губиме време. Пак ќе кажам затоа што сепак идам преку другар. Иначе сакав да помуабетиме малце,чисто да видам дали имаме слични интереси,ама решив тоа да биде во живо,сепак поубаво ќе оценам така. Фала ви на сите.

На Gosh, Selena01 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  18. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    438
    Допаѓања:
    346
    Поважно ти е туѓото мислење , него ли твојата самодоверба. Ако мислиш на други што ќе кажат седи си дома. Излези направи си муабет .. ништо страшно

19. Aenarion

Aenarion Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2022
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    263
    Па и јас би се двоумел доколку некоја девојка од нигде никаде ме покани на кафе но во овој случај имате заеднички познаник, прашај го него за каков човек станува збор па според тоа и според твојата конверзација со типот одлучи се дали ќе одиш или не.

Да одговорам на прашањето, моето мислење е дека тие девојки ми делуваат дека се одлучни, се директни и имаат самодоверба додека одбивни ми се тие на кои им треба цел ден да одговорат на порака, се двоумат константно или играат дека се тешко достапни.

На Zumbula му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.290
    Допаѓања:
    13.154
    Па иди, глеј на тоа ко со познаник дека излегуваш, ете преку другар го знаеш на некој начин, не ти скроз непознат, ќе видите како ќе иде муабетот, бива или не бива, едно е на мрежи допишување, сосема друго во живо.
    Може поарно е така, а не да пишувате долго и да одолговлекувате средба, вака штом двајцата сакате, мислам треба да пробаш.

Што ќе ти речат машките членови? Нормално дека ќе речат излези на кафе, они одвај чекаат таква прилика, девојката одма да прифати.:D
    Плус ете ко што викаат, го ценеле тоа што кога жената е одлучна, кога не бара изговори и не се предомислува по сто пати, не гледам ништо лошо во тоа ако искочите, напротив.

На Zumbula му/ѝ се допаѓа ова.