Не ти е лесно,тоа е сосема јасно.Лугето викаат дека љубовната болка е меѓу првите што навистина боли.Сите имаме некоја таква болка преживеано и потполно те сваќам како ти е.Можам сега да ти речам остави го,не е за тебе,те манипулира и многу други работи за кои што и ти самата си свесна,ама тоа е најлесно да го кажеш од страна знам.Во тешка ситуација си ама мораш нешто да смениш.Според мене мораш да собереш сила и да му се спротивставиш не му се јавувај,не му пишувај нека се запраша зошто те нема.Нека му зажеле душата за тебе ако воопшто сака да биде со тебе. Само така ќе видиш он на што е спремен за тебе ако му е сеедно тогаш мораш да си тераш по патот со сила неможе.
Има еден дечко што ми се свиѓа, се дружиме година дена ама не сме многу блиски другари и пред некое време се зафркававме за женење мажење и он ме запроси на шала и почна да ми вика женичке и да било каде и да се сретнеме и пред било кој он кажува дека сум му жена. Му пишав на инстаграм нешто се зафркававме и заврши нашиот разговор после тоа он на вибер ми пиша но пак се зафркававме и заврши нашиот разговор, кога ќе се сретнеме некаде се поздравува седнува со нас се закача ама на тоа се завршува. Не знам како да ги сфаќам работите сакав да му пишам и да му кажам како стојат работите но многу ќе ми биде глупо и срам одпосле кога ќе го сретнам и се откажав од тоа. Би сакала да поразговарам со него и да видам како стојат работите од негова страна ама не знам како, и плус друга другарка ми кажа дека и се свиѓа да и го местам, треба сега со него да поразговарам на таа тема и да и кажам до 18ти, се мислев да му пишам или да почекам да разговарам со него во живо. Би била благодарна на некое ваше мислење Извинете на малце долгиот пост
Колку години имате? Тоа што ти викал женичке ми е мн децка шега, не значи ништо баш. Искрено ја не сум да кажеш ништо. Ни на него, ни на другарката, нема што да и местиш ти некој нека си почне самата разговор ако сака.
Го прочитав ова дури сега, кутро женско. Оф, леле, да бил тој стабилен досега и ќе излезеле и ќе се отворел дека стварно му се допаѓа и се остало. Ама овој кутриов, на мајтап некако, демек другари ама ако направиш прв чекор, ама ништо чудно и тогаш на мајтап да ја земи, оти очигледно тој му е стилот. А другарка ти што сака да и го местиш, да не и пишува и нејзе, и таа да не е женичка број 2? Туку остај, да не читам, аман.
Веројатно исто како и кај жените , Женатаа треба да биде жена а Мажот треба да биде маж , другото си доаѓа на место
Автентичност и став,независност,отменост,како изгледа без шминка,секси нозе.Ако знае да влезе во кола, без да ми ја лупа вратата, веќе ме има.
Шо има везе сеа ова? Не сме сите исти. Еве за мене не е нормално ова воопшто. И од сите генерации може да има вакви случаи. За тебе да те вози нели? Што си паметен. За ова другово во право си, иритира многу тоа.
Добро газе, да не е дебела, да е психички стабилна. А да да не верува во глупости како религија, политика, теории на заговор, алтернативна медицина, хороскоп итн.