си нашол друга. а двајцата се не салам штом влегле во брак со такво размислување. И зошто плаче и се чеша сега сестра ти кога се согласила .
Ти кажувам како што е, се нафакал на брак само со услов и во бракот да си користи прилики а она се нафана бидејки има 30год и околина итн преттоа во врска 6год...сакаше семејство
Ако е ова вистина, значи дека и во врска ја варал. Во ваков брак и деца да имаш, дефиниција за катастрофа.
И двата не се арни... А шо ако пробува за бебе и со другата ? Кај која ќе фати прво ? *не ја сака ич прво ,дуго ако ти е прашањето шо да прави тогаш одговор е да дува и бега. Ако мисли бебе ќе го поправи се лаже. Она ќе си думка бебе дома а тој ќе си думка нешто друго негде. Ако и се свиѓа реченицава нека продолжи .
Сестра ти направила скоро магнетна на главата? Кој век сме мори сестро златна. Шо к*р бара да прави дете со маж шо не може да ја поднесе. Шо ја земал кога не бира со кој спие? Шо е ова македонска крвава свадба??? -Ако нечеш милом,очеш силом? Сестра ти не е здраво тепана. Ами самопочитта,кај е? Валда не е до толку за никаде,да не може да најде човек шо ке ја сака. А и btw тоа дете треба да се заслужи. Извини вака,ама веднаш ми се спојуваат жичките од вакво непочитување кон себеси.
Не знам зошто мислите дека ова е фикција. Дека не постојат мажи кои го прават ова, или жени кои прифаќаат. Имав една другарка, ми велеше, абе знаеш на почеток на врска е сосема океј да се гледа со други. Pick me girl беше и дури the bare minimum беше совршенство за неа. Зошто се чудите, кого добро знаете што се случува денес.
Ме интересира дали е глупаво ако загледам на инстаграм момче од факултет со кое еднаш имаме на кратко само разговарано? Одиме на исти предавања ама не се знаеме нешто многу многу. Се немаме запознаено, кажано имиња. Што мислите дали е чудно да го загледам? И од машки доколку има добро би било да слушнам мислење. Не знам што би помислил
Не сум навикнат да ме контактира девојка пред јас да ја контактирам неа , за ова опкружување овде е тотално непознато и не природно
На една женска сигурно бааги мажи и пишуваат и никад нема да сфатам зошто се чудите кога некоја не ви враќа. Причината за невраќање е сигурно тоа дека вашата најпрва иницијална порака не се разликува од сите останати шо и пишале. Зошто да е заинтересирана? Пред да пишете запрашајте се што има да понудите, нема да е лошо и ќе ве запази од многу разочарувања. П.с. И не се феминизирајте многу со тоа дека женско треба да ви пише прво, срамота е. Пораснете грб.. Следно ќе треба и карминот и прслуците да ви ги даваме, или више тоа почна да се праи со новата либтард ера