Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Eдновечерните авантури со празноглави, кои на секој втор шират нозе, за мене се потрошен материјал. Грубо малку од моја страна, ама така сум кодиран. ;) Ова беше за зајакот одговор. Инаку благодарение на женски мислења тука си ја дотерав врската со мојата девојка на високо ниво. Морав тука да побарам помош, бидејќи од персони кои не ти го знаат идентитето, најискрено те советуваат, а и објективноста е битна. Фала за искрените одговори. :)

На CaperucitaRoja и Victorya им се допаѓа ова.
  2. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    ^^Имаш 31 год?Така?Мислам дека не ти беше не место мислењето претходно...пред да кажеш нешто помисли добро,ова е женски сајт.Ќе бидеш одма нападнат.Подобро ќе ти биде да си фин и умерен во постовите. ;)

На XXX666 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    ^^^
    Jule, tvoja sugestija prifakam. Zasto tvojot sovet mnogu mi pomogna...Konecno si imam do mene slatka kuklicka, pametna i mila i kako kapka voda na dlanka ke si ja cuvam. Incognito cuvstvo e ova za mene,najseriozno,prv pat do sega vo zivotov da se vrzam za devojka. :)

На hannybanny и didija им се допаѓа ова.
  4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Е баш ми е мило :)

5. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Eве уште едно прашање од мене...зошто машките кога ке треба да излезат(да се муват) со девојче бараат совети од другарот..од видот „Добра ли е..Што мислиш да одам со неа“...тоа ужасно ме нервира...ајде барам одговор..???

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.582
    Допаѓања:
    201.801
    ^^LovelyGirl, мислам дека тоа обично го прават помладите, тинејџерите кои не се сигурни во себе и своите проценки, па им треба оправдување и поддршка од околината (најчесто друштвото) за нивните постапки и одлуки. Ама како што растат и созреваат тоа се менува - барем се надевам :)

Инаку, ова ќе биде офтопик, ама не ме карајте... XXX666 - си го погледнал ли добро својот потпис? Има разлика меѓу Хипократ (Хипократова заклетва) и хипокрит...

На LovelyGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sexy.s

sexy.s Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    На мене никој не ми даде одговор... не сте фер :(

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    поголеми букви неможеше да ставиш? :o

Сакам да прашам заашто машките се однесуваат топло-ладно? Многу ме нервира така. Сега баш ми се случува и ми иде да го пцујам. Ама убав е неможам. :$

9. sexy.s

sexy.s Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1

10. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Eve jas be src ke ti dadam....Odgovor....Ako izgledas kako zenskava na slikava, togas neka ne te cudi zasto taka te gledaat...Eve jas do skoro vreme razmisluvav so dolnata glava, namesto so gornata i mnogu povrediv takvi kako tebe, sto ete ne sum ni se potrudil podobro da gi zapoznaam...Ne znaci deka ne vredele kako licnosti, ama jas sum postavil nekoi strogi limiti do kade da odam i do tuka bilo...Inace i devojkata sto ja imam sega mi e kako bomba zgodna, ama resiv da se smiram i da bidam so nea...A pred godina-dve da sum ja sretnal, moze i nejze taka ke i smestev, kako na mnogu do sega...Bidi prirodna samo, ne glumi nesto sto ne si i ke dojde praviot za tebe ;)

Napraviv redakcija na postov, za samo da ti kazam deka ako na devojceno pogore nekoj i pravi toplo-ladno, ne znaci deka ne mu stalo do nea...Toa e cesta maska finta...

11. dreamgirl

dreamgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Еве ја имам едно прашање до дечково... зошто сите машки мислат дека имаат голем пенис? :lol:

На Alexandra.Green му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.588
    Дечко,како може да не сакате?!
    Стварно не разбирам!Јас би си била геј да сум на ваше место!Вие сте прекрасни!Дури и во недела кога има опасно дерби,со лева рака во гаќи (се драпате),во десна пиво,откако ќе ја извадите левата јадете кикирики :puke: и далечинското пред вас,по потреба го оставате пивото и со десна пуштате телетекс(т) или мењате на друг канал со исто така добар натпревар!Дури и тогаш сте неодоливи! :D
    И згора на се,како можете да не разбирате?!
    Јас не разбирам ниту една жена!

На mims-89 и macaaaaa им се допаѓа ова.
  13. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Ne go sfakam prasanjevo...Kako moze nekoj da misli deka mu e golem, koga ne mu e??? Moze da se fali na drugite samo....
    I mnogu vazen sovet pobara...

14. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Зошто на машките му е толку важно девојката да му верува, кога ни тој не верува 100% во неа?

15. didija

didija Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    119
    Ќе мисли дека му е голем и е јак во кревет, ако се погодила некоја да му ги крева акциите, и да му се "вика-рика" во кревет, па да се осеќа мн надарен :lol:
    Таквите или се мн несигурни во себе, па се фолираат, и сакаат да си лечат комплекси или немаат појма со зборуваат :rofl:

16. TheBunny

TheBunny Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    191
    sexy.s некој за да ти пријде многу нормално дека треба (барем на прв поглед) да му се допаднеш. Сите велат дека карактерот е важен кај една личност, што апсолутно се согласувам. Но од каде би се родила желбата да се дознае карактерот на една личност ако прво и основно не ви е допадлива на изглед(за тоа влијае многу стилот кој го преферирате и ред други фактори кои играат улога за изгледот на прв поглед). Е сега за тоа што никој не успеал да стигне подалеку за да ја запознае твојата внатрешна убавина можеби зајакот :) лежи и кај тебе. Не те познавам но правам претпоставка... доколку ти не го дозвлоуваш тоа никогаш и нема да се случи... биди по отворена, комуникативна, позитивна и опуштена за да и останатите го забележат тоа а и воедно да се разбуди интригата во нив за се повеќе да те запознаат како личност. Ако веќе повеќето(горенаведени) особини ги практикуваш во меѓусебните одности на запознавање очигледно дека си имала “среќа“ да се запознаеш со плитки и површни личности.

XXX666 не знам што да ти кажам освен дека очигледно до сега секогаш си успевал САМО кај таквите девојки кои ни најмалку не си ги респектирал. И сега кога веќе направи исклучок со моменталната девојка си се нашол во тесно затоа што пред тоа не си знаел како да ги цениш и постапуваш со останатите па најде на форумов да бараш совети затоа што очигледно дека не си доволно умешен со девојка која е класа над тебе во поглед на размислувањата и се останато.

LovelyGirl би кажал дека го делам истото размислување со Annath. Се периодично во тие години(тинејџерските) па така и тоа. Со тек на време секој си станува свесен дека е индивидуа сама за себе така што понатаму не би требало да се појавуваат ваки испадни на поддршка од друштвото.

x.Daisy.x најверојатно во твојот случај се работи за испитување на твојата реакција на сите негови провокации(ако може така да се кажат). Изгледа се обидува да дознае дали можеби ти пројавуваш некакви симпатии спрема него па го користи тоа за да се увери повеќе. Според мене би требало да ја прифатиш играта и да не пројавуваш моменти на слабост. На предизвикот одговори со предизвик па забележи и тој како ќе реагира на сето тоа.

Сега за сега толку... толку успеав да најдам време... за останатите прашања многу наскоро со одговор. Се надевам дека нема да ми замерите. Поздрав до сите форумџики ;) . Ве сака Зајко :* :)

17. x.Love.Girl.x

x.Love.Girl.x Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Поголемиот дел од женските тврдат дека
    ако првпат се муваш,никако не треба да му кажеш на типот дека ти е прв.
    Пошо машките не сакале "невини" девојки.
    Дали е тоа така од машка гледна точка.

18. Alexandra.Green

Alexandra.Green Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    најпрво добредојде :) ..јас сакам да ми кажеш тове мислење..он мене порна да ми се свига.и преку една моја другарка се договоривме да се муваме.он ми стави пена на ѕид на фб, си стававме лајкови но никогаш не си пишувавме.една вешер во чаршија се измувавме но тоа траеше кратко зошто морав да си одам.но сега работите се испревртеа и ислезе дека он сега веке не скал ништо повеќе со мене.само сум му се свиѓала но ништо повеќе.бил заљубен во друга.но таа се преселила во америкаи му било страв она да не дознае.и ете беља работа едно девојче дознало и и кажало на таа од америка и он дознала дека таа знае и сега веќе не сака.јас сум многу збунета и сега не знам дали да се поздравувам со него кога ќе го видам и не знам и како да се однесувам со него.хелп! :|

19. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Зајко ај мала помош ке те молам...Со бившиот одев цела година и пред 2 месеци раскинавме но сега тој пак почна да ми се јавува за да се видиме.Кога го прашав зошто тој вика за да разговараме сериозно.хмм кој да ве свати машкиве,еднаш викате крај нема повеке ништо мегу нас а сега повторно навракање.Зошто (барем според тебе) би се навракал кога ти си бил прицината заради која дошло до прекинот на врската

20. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Gledam 15 godini imas :) Naslutuvam od tvojov post deka sakas da se vpustis vo nekoja avantura, ama nevina si i ne sakas toa da go doznae 'doticniot' so koj ke bides :?: Na 15 godini vakvi postovi..No comment :x