Abe kako da ne..Ne moze nie zenite da go kazeme toa:Ej site mazi se isti samo zaradi eden takov sto ni vlegol vo zivotot.I daj prestani so vakvi glupi komentari.Ima mzi koi se prekrasni i za primer.Eden takov imam i srekjna sum sto e taka.
Би сакала да слушнам ваше мислење. Имаше еден дечко се гледавме скоро два месеци но поради не доразбирање престана се тоа, во саботата под мое дејство на алкохол и што сум малце понервозна од негова страна имаше некаков знак и ја му пишав и се скаравме, дечкото ми кажа дека сум требала да пишам да направиме нормален муабет а не да се караме и ми пиша да сум размислела што сум сакала, секако од моја страна беше уште почетокот кажано што сакам и му реков он е тој што треба да размисли и да си каже и он ми кажа ќе го продолжиме муабетот утре тоес неделата ама од тогаш ништо нема. Па би сакала да слушнам ваше мислење Се извинувам на долгиот пост
Исто, јас таков баталив, а причината беше, демек да не ми сметал, јас да му пишувам и да му се јавувам прва... Аха важи
Зашо си поставувате правила? Ако ви се свиѓа некој, шо има везе ако први пишете за да остварите првичен контакт?
Не е за поставување правила, мене ми е глупаво како женско само јас да пишувам и да се јавувам, ако другата страна не се труди, зашто само јас да '' замарам''?
Никој не го оспорува тој момент. Реков "за да остварите првичен контакт". Понатаму нормално дека треба иницијатива од двете страни.
Како да не. Спермата патува накај јајникот, не обратно. Ако сака да е во мое друштво он нека пише, мене сеедно ми е дали ќе пише дали не.
А вие шо сакате? Патријархален маж или некој шо верува во еднаквост? Или за работи шо сакате, да верува во еднаквост. А за работи шо ви се непријатни - патријархален маж. Ти ги читам мислењата, дај прво одлучи се дали сакаш стереотипни улоги меѓу машките и женските па тогаш цитирај ме. ____________________________________ Ај пошо очигледно има доста људство со дискутабилни интелектуални способности, да разјаснам па да ви олеснам да не ме цитирате после 28265 денови. Наспроти тоа што ве (нѐ) учеле од дома, принцези има само во кралското семејство во Велика Британија и на уште неколку места во светот (истото важи и за машките "принцови"). Според тоа, следново може да ви дое као шок, ама светот не се врти ни околу мене, ни околу вас! Тоа значи дека не секој ве приметува секаде каде што ќе појдете, ниту пак знае дека постоите. Од тука, без разлика дали сте машко или женско, ако ви се допаѓа некој - кој ве нема приметено или немате никаков фидбек од негова страна - факинг имате 2 избора: или да се надевате дека некогаш во животот ќе ве примети таа личност, па плус на тоа ќе и се допаднете на таа личност и на крај ќе ви пристапи. Или, вториот избор - ако ви се допаѓа некој, без разлика дали сте машко или женско, и без разлика дали субјектот шо ви се свиѓа е машко или женско - да остварите, односно да иницирате контакт. Што од ова има повеќе шанси да успее? Чекањето некој да ве забележи и прв да ви пише е губење време во олку отворено општество каде доаѓаме во контакт со стотици нови луѓе секоја година а преку интернетот и социјалните мрежи пристапот до дејтинг пулот е ужасно лесен. А ако сте друштво, знаете дека има интерес на двете страни, и сакате и ви значи другиот да покаже иницијатива... почекајте си... Среќно!