За да имате аристократска жена треба и вие да бидете аристократи. А со такви муабети провинции и села, не е ни чудо шо не ви пишат девојките. Едино да излажете некоа "неизживеана" како шо викате.
Damn, а дали се важи да одиш во Србија пошо е сепак патување надвор?? Или можеби краците во Грција, бонус пошо е ЕУ. Жени што не шетале Европа се плодна почва?? Многу лошо пишано. Сериозно лошо.
Се додека ти е ваков пристапот и им даваш одповеќе внимание нема со ниедна да успееш. Жените не сакаат кога некој премногу им ласка и им дава комплименти особено не кога си во дејтинг фаза. Колку повеќе им даваш внимание толку повеќе добиваат чувство на супериорност а тебе ти паѓа цената и делуваш како очаен а ниедна девојка не сака да биде со некој кој делува како очаен и несигурен во себе. Затоа попрво даваат шанса на некој од кооперација како што кажуваш што нема 2 грама мозок ама за разлика од тебе знае да игра hard to get игра што на жените особено им се допаѓа кога не можат да го добијат некого лесно. Што побрзо сфатиш некој работи и го смениш пристапот тоа подобро за тебе можеби нема одма да ти запали со некоја ама сигурно ќе знаеш дека проблемот не е до тебе. Поздрав
Ја никогаш не пишувам на женски сум и пишувал на неколку што сум ги запознал во живо без моја вина... И од тогаш научив да бидам егоист и да ги применам нивните карактеристики... Не пишувам јас на никоја само си гледам сеир, сеир кога веќе не ми влијаат тие погледи нивни и насмевки
Па добро ти пишал. Ние ќе даваме шанса на тие, без разлика дали се лоши или салам. Оти ние жените сакаме да видиме сигурност во машко, самодоверба. А вие се додека мислите за другите мажи шо и како праат а не пробувате вие да си ја дигнете вашата самодоверба, никогаш нема да имате нешто сериозно со сериозна девојка.
А зошто бе женски кога дојдат од Британија Америка Австралија Швајцарија и Шпанија и да не набројувам се како од друг универзум по карактер принципи изглед иживеаност?
Е супер праиш бе, таман си. И се жалиш? Пукај сеир шо се напињаш толку. Затоа пробај нешто ново, поинакво, ете чисто ради љубопитство, плус тоа нели си ти толку современ, начитан, нашетан, со отворен ум и сфаќања, не се мисли, уживај си.
Па баш тоа ти викам ама ти ќе дадеш шанса на некој од некое село во Крива Паланка што дошол да учи во Скопје
Мн злобен сарказам мислам дека те нервира моето мислење, и некои детали во кои се пронаоѓаш и ти биле лоши искуства и те боли?