За да бидеш прифатен треба да зи она што си. А, не да се правиш ома што не си. Кој како сака нека гледа. Ако сите зборуваат за интимни работи, морам и јас да кажувам, пример како ми е во кревет со дечкото? Леле не хахаха
Јаки ич не испаѓаат, тоа кај адолесцентки едино може евентуално кај неизживеани типови женски да пројде. А фантазии ќе си споделуваат меѓу себе, у машко друштво или пак у друштво кај што се слободни све и свашта да зборат. Не она ко што рече нонстоп без престан сељачки муабети за колешките се вергла без осет. Не знам ни како ги трпи уопште. Па и како им дозволува. Заебанции нека има и смеење ама граница да не се пречекорува па вулгарно да стане. @GirlLove што е "батаат"? @Adidas888 фраер, што е тоа фраер, еве ти што подразбираш под тоа?
Па фраер, силен маж, маж од збор, сите да го почитуваат... тоа за мене е фраер. А маж шо го јават сите жени, е кучка.
Џабе објаснуваш, мажите мислат дека ние кога сме сами, збореме шо ќе им правиме на други мажи. А да знаат само какви убави попусти има низ град... мх мх, сукњички, фустанчиња, чизмички мх, милина.
Секако ама и плус други карактеристики битни, да не ја глеа жената ко тело и парче месо само, е тоа најбитно. Туку ти реков и у лп и жените што им дозволуваат да изиграваат мангупи и се палат и диват на тоа се уште поголемо дно. Да ги немаше нив, дали ќе опстојуваа уште тие фраери на батерии? Да ти се плукнам у вредностите денешни.
Тоа е бараат. Лапсус лингва. Смешно е ова што го имам забележано, да речеме ајде зрели мажи, не адолесценти. И сеа пример женет и уау муабети се праат, јас оваа да ја имам, само онаа ако ми падне в раце. Или онака коа кажува муабет, јас ко имав 20 па колку имам женски легнато, па искуства, па со кого имал двојка, тројка, четворка. Па како имал секс под дејство н марихуана или бело. Па као се треба да се проба во животот. И сеа младиве јеее го слушаат и тоа е врв на мажот. Тоа што се зборува за колешки е дно дна. Можеш пример да кажеш што е сладок, овој оној. Или оваа онаа, со убаво. А вулгарности за на улица.
Факт помалку познат за мажите- жените се облекуваат и за други жени. Незнам како ќе го сфатиш ова ама девојкиве ќе ме сфатат. Едит: дома секој се облекува како сака за да му е најудобно. Јас би носела штикли 24/7 ама најубаво ми е дома во пижами и папучи.
И после ние жените сме криви шо трчаме по пари . Епа бате, освен шо си најјакиот ебач, шо друго имаш да понудиш?
Секако дека не. Секој ќе сподели онолку колку што сака. Мажите најчесто не зборат интимни работи од сопствените животи, бар не во такви детали за како им е во кревет со женските, што правеле во детали, итн. итн. Повеќето се површни работи, општи, без навлегување длабоко во интима. А, и ретко кој прашува прашања или пак го интересира тоа. Може со години да си со некој близок и да не знаеш ниту кога е роден, ниту како се презива, ниту низ какви емоционални, финансиски и браковни проблеми минува со партнер, па, ниту дали има некого. А, таквите муабети знаат да се многу полоши кога колешка ти знае и најситни детали за сексот со дечко ти, или за проблемите што ги имате во бракот. Па после се оговара и шири побрзо од чума. Таков муабет од маж нема да чуеш.
Ќе кажам лично за мене а знам дека и на мн други што ги познавам,комплиментот од женско секогаш поќе ми значи и сакам да сум најсредена каде и да се појавам.Ќе лажам ако кажам дека не е така.
А ова све на работа муабети биле или општо збориш? И после не оговарале они.. И те како и оговараат и се фалат, често и преувеличуваат. Шубаво помладите си ги учи тоооп. Ако нека пробуваат деца све, нека искусат живот. Пак ќе речам да е муабетот меѓу мажи само ок, се и сешто се збори, ќе се опуштат, ќе се олабават туку пред сите така лабаво и опуштено... Не викај двапати. Зашто има мажи бетер од жени оговараат. Дури да се згади чоек.
Има, секако. Ама гледај како сите муабети на мажите се површни. Дури и колегата што го спомна погоре Грлав зборувал за што правел пред 30 години, двојки, тројки, шеми и глупости. Нешто што е завршено во минатото, а прашање колку се случило, а колку си го преувеличил. Жените од друга страна зборат емоционални детали и проблеми кои се длабоко интимни. Еве отвори форум и ќе видиш било која рандом членка како зборува за бившиот маж што проблеми имала, за сегашниот дечко, за свекрвата, за проблеми со децата, за проблеми во бракот. Значи такви интимни муабети се споделуваат што може многу добро да се употребат против самите нив. Па после се вадеше прљав веш за оваа, за онаа членка. Исто може да се забележи и во женско друштво такви муабети споделување до најситни детали. Никој маж нема да кажи какви цицки има девојка му/жена му, или како орално задоволува на пример. Може да збори само за некоја небитна која не му значела ништо. Се друго се општи муабети кои не можат да му наштетат никако.
Ама ние мораме да анализираме и ни треба совет и помош од стручњаци, затоа споделуваме се со другарките.