Леле жено од кај толку знаење еј експерт си стварно големо браво да имав јас памет ко тебе ништо незнам за мажи тапа сум отсега за совет кај тебе
Па не се закачај ама ако ја прелие чашата, застани го пред сите и извади телефонот и кажи Ај сега да видиме жена ти шо има да каже за муабетов.... Ќе му падне вилицата, ќе видиш
А си му дала ти некад зелено светло за вака да си дозволува? Дали и со другите колешки ваков е или ти единствено женско си таму?
Еден почна да ми објаснува што се ќе ми правел. Ова беше пред да се запознаам со маж ми. А беше едно лигле никакво. Си доби лекција од мене. А еден друг ми извади кондом на маса во сред кафиќ. Бев излезена со другарка и тогашниот нејзин дечко, а идиотов му беше другар. Типот беше познат како Казанова.
Ама треба пред сите да му направиш така. И со поголема самодоверба. Додека он се фали пред сите оди и ти и кажи така. Да видиш како ќе се парализира, нема да знае шо звук да испуште. Sta je majmune, maca ti pojela jezik
Добре го формулира Тргни се од такви изопачени погани токсични простаци дури е време дури и работата смени ја.. Иначе упиваш несвесно простаклак негативна енергија и изопаченост од такви која ќе ти се рефлектира на негативен начин... Тоа е таа причина зошто со никој не се доближувам ниту ќе работам некогаш во ова општество а тој колегата сигурно е шунд карактер и стил
Имам прашање за сите машки. Зошто кога сте во врска, флертувате со други девојки? Мене лично многу ми е незгодно така кога ми се пушта некој што знам дека е во врска, особено ако ја познавам девојката.
И мене ме интересира истото. И дали би ви сметало вашата девојка тоа да го прави со некој, како реагирате? И дали сте свесни дека е непочитување, или не сте?
Неиживеаност, его буст дека се посакувани, погрешен начин да се билда самодоверба дека можат да бидат players, едноставно пролив-луѓе.
Mozda ti na takvi naletuvas.. toj sto iskreno ja saka devojkata ne veruvam deka bi flertuval so drugi i deka bi rizikuval da ja izgubi.. osven ako i ona ne e nekoja takva pa imaat labava vrska who knows..
Човек што сака една жена или девојка никогаш ни пред неа ни позади грб не би флертувал со друга а верувам и обратно од жените и девојките е исто така
Нашата љубов и љубовта од мажите не е иста. Нашата е безусловна а нивната е условна. Не го заборавајте тоа.
@Adidas888 пошто си поискусна кажи ми каква е таа условна љубов од мажите према нас навистина не разбирам ако може подетално за да ги разберам повеќе машките мозоци