Одма ќе му раскинам и ќе го блокирам на сите мрежи и апликации. Да сум на твое место, ќе помислам дека ми го потценува модниот вкус, што е сериозна навреда, особено ако си битолчанка. Второ, не те цени доволно за да ти купи такво боди, туку те тера да си купиш сама. Трето, мисли дека без такво боди не си доволно привлечна, значи бодито му е поважно од тебе. Четврто, никогаш нема да бидеш спокојна зашто може во секој момент да те остави за првата што ќе ја види со истото боди. Петто, дури и да купиш такво боди, пак не можеш да го носиш секој ден, значи пак ќе има денови кога ќе си помалку привлечна. Значи, или купи 6-7 пара боди, или остави го одма, трето нема
Леле шо иима врска дека така ти рекол ... сигурно мислел дека тебе убаво би ти стоело .. big deal од ова не треба
Леле шо иима врска дека така ти рекол ... сигурно мислел дека тебе убаво би ти стоело .. big deal од ова не треба
Накратко само ме интересира.. Запознав еден тип пред неколку дена , ме викна на пијачка и после тоа се смувавме. Инсистираше на секс мегутоа не сакав ,и на некој начин се налути . После тоа ми гледаше сториња и ми лајкнуваше . Гледам сега само шо објавив стори ме unfollow-нал и исто и јас да не го следам. Ме интересира само зошто тоа го направи ? Што размислува едно машко во оваа ситуација. Демек одмазда? Или му е сеедно ?
Да тоа секако . Ама и да добиел сигурно не е дека немало да биди истото . Прашањето ми е дали се работи за его ,за одмазда или сосем трето ?
Којзнае шо му се врти во умот ама сигурен сум дека сакал секс засеа за после то не знам.. неам идеја, знам само дека ако си за сериозно овој не ми делува за таков.
Sakal seks, ne dobil, krivo mu e sho ne te pominal I reshil da prekine sve poso nema shansa. Poubavo za tebe.
Хахах ме потсети ова, машки ме додавале на Фејс, ми пишувале, па ако не вратам или ако вратам но одбијам да излеземе на кафе кога ќе викнеле, ме бришеле. Си имаат цел батињата, кога нема да добијат нешто, те отпишуваат. @Leroy
Трола сигурно, ама она ако си битолчанка најјако е што пример ако дечкото мирисне некој парфем и и речи еј ваков да си купиш убо ќе мирисаш, можи девојката ќе се навреди дека не мириса баш добро. Сигурно не сте сериозни со постојте или сте млади зелени
Ќе го блокирала од сите мрежи. Као замисли лабаво некој ти речи - што убаво би ти стоел фустанов , и тука почнува смрак света!!!!!
^ јас мислам дека воопшто нема ни на ум да го ставам ако ми рече така.. но другиот дел каде што забранувал сликање..
Не забранува она буквално да речи не можи туку не му е баш мило, не му е омилено се гледа од авион. Сепак не дека не се имам сликано, ама реакцијата не е воодушувачка. Си го почитувам и не сакам да правам нешто да го повреди едноставно не се сите ист карактер.
Многу се едноставни, пробува го одбиваат и готово. Тоа што те избришал е бидејќи неможе да го гледа тоа што неможел да го има, може да се каже дека му е повредено егото. Што да им правиш кога се нетрпеливи . Да добиел како би било? хмм... тоа неможеш да го знаеш