Нели ? Истото и јас го помислив. Како ли само си ја чува, е тоа е љубов за пример. Незнам само дали ја чува за да не му избега или за да не му ја украде некој . Арно си знае, во денешно време на никого не се верува хахахаха
Дали е глупаво да заследам колега од факултет ако имаме два/три пати зборано до сега? И воедно е другар на еден мој добар другар и не знам глупо ми е да не му каже на мојов другар па си помисли нешто лошо. Чисто пријателски сакам да не сфатите погрешно ама не знам кај на друго место да прашам..
Не сакам да кажам туку да прашам. Дали секогаш ако женско заследи прва машко на инста автоматски се мисли дека го свиѓа или слично? Јас би сакала чисто пријателски. Ама не знам како ќе сфати другата страна
Па пошто гледам 2 пати исто прашуваш и на друга тема за ова неќе да е само пријателски заследи го ама имаш пеперутки во стомакот од неговото мислење нели
Нема врска скоро па никогаш, другата страна може да сфати нешто онака баш како ќе си намисли. Не му ја мисли толку, стегни follow.
Колега на секоја пауза доаѓа со мене да збори. Исто и инста ми побара. Не знам дали е пријателски или ме свиѓа. Хард тип е и не можам да проценам баш.
Да не бил заинтересиран,немало да ти доаѓа секоја пауза на муабет...И да зашто би ти барал инста,бај д веј...Don't ignore the obvious...
Знам во право си ама од друга страна не е експресивен онака емоционално? Во смисла на боди ленгвиџ и начин на зборење не можам да осетам дали ме свиѓа или не. Тежок е за читање незнам
Што мислите за машко, 29 години, што еднаш иде Франција да работи, после Германија, па Швајцарија? Ќе го бидне ли за врска?
Многу зборите, лелееее, ќе ми ги пукнете ушите уште малку. Научете се да ќутите....Тоа е мојот мудар совет
Пошо работев во поголема корпорација, ако можеше и така да се наречи, со лош менаџмент и сл, избегавав да се дружам приватно со колеги. Се што ќе кажеш се беше пренесено. Дали муабет за на работа, дали приватно. Ама воопшто не ни сакав приватен контакт со никој, ептен со една, две колешки и чат пат еден колега. Љубов на работа? Не фала хахах. Сепак се зависи од луѓето и фирмата.