Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Dreamsdocometrue

Dreamsdocometrue Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2021
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    256
    Се запознавме ради деловни односи и се поради обврски меѓутоа подолг период немавме се сретнато и последно ко се видовме он како да осетив дека сака да ми направи муабет, во смисла пред да се разделиме од канцеларија нешто ме праша за дечко ама индиректно (као во стилот, знаеше дека со претходниот сме прекинале, ми вика и сега до кога планираш да плачеш по него) и као се насмеавме.. Не се гледаме често, веќе и мн ретко. Вака е сериозен тип и ми остава впечаток дека секогаш пази што ќе каже, како ќе искомуницира. На социјални мрежи се имаме но не си реагираме.. Како да дадам знак а да не е нападно ни случајно, ниту да пишам..Инаку слободен е ама ептен нз дали му се свиѓам, некогаш мислам дека ќе реагираше барем на нешто а инску и двајцата не сме мн активни по социјалните мрежи а во живо некако немаме баш можности да се сретнеме…

2. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.177
    Допаѓања:
    39.815
    Работата е што на женските им се привлечни само оние топ 20% од мажите. Оние што ги викаат high value men. Сите нив ги сакаат.

Просечните имаат проблеми да привлечат девојка од нивно, па дури и под нивно ниво.

А овие под просечните што се, ружнички, што не се во форма, немаат некоја wow кариера, плус повлечени, нема шанси да бидат приметени од женско.

Плус тука и влијае факторот што не е распределбата правилна.

Повеќето женски кај нас се најчесто просечни и над просечни, и топ се во помал број.

Кај машките е обратно. Многу ретки се оние high value man, помал број (од женски) се просечни и повеќето се под просечни, во смисла, никоја не би ги погледнала.
    Па таква диспропорција ствара фрустрација на двете страни.

На senjorita-v, sj *O*, CoverGirl10 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Да не збориме дека се искомплексирани од горенаведеното, па и тие девојки што ќе им дадат шанса не знаат да ги задржат затоа што си ги лечат своите фрустации на нив.

На purpleblue, Adidas888, sino.o.oka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.177
    Допаѓања:
    39.815
    Тоа им е и најлоша особина на повеќето. За чудо критериумите им се до врв.
    А егото им расте како балон ако некое нормално девојче им даде шанса, мислат дека светот го освоиле и секоја ќе им падне на колена.
    Ретко фрустрирани луѓе што не знаат да ценат.

На senjorita-v, Adidas888, sj *O* и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.286
    Допаѓања:
    13.127
    Да не забораваме дека за секое лонче има и капаче. :) Добро, овде и среќата ебена сепак е битна, без нејзе ништо.

А можеби и е време сите малце да се спуштиме на земја и да смалиме критериуми, нема ич да е лошо.
    Не да се потцениме, тоа ич не викам, туку да сме пореални што сме и кои сме.

На крај на денот, има и парови кои вака да ги види некој од страна одма ќе пројаде гомна у стил „кај го најде бе жити се, ич не ти одговара, ти лепотан/лепотица, погледни го/ја на шо личи“.. А они можеби и најсреќни си се, погодени и ете на некој начин си се привлекле еден со друг, они тоа само може да го знаат, никој друг.

Овие, само ради пари се заедно? :?: Или па можеби ради тоа што немаат вкус, не знаат да си се ценат и не ги приметуваат убавите нешта во животот па вака лошо завршиле?

@нина122, ако е богато бате или чиче, и ружен нека е, ќе пројде нели?

Толку почна све да се глеа низ призмата на парите, до некаде оправдано пошо нели у материјален свет живееме и ни треба стабилност и сигурност но почна да искача од колосек ова, така што заеби изглед, не им е толку до тоа, мислам да е и паметен и убав и згоден и богат тоа секако премија е и кој не би сакал ама ај и да има не толку атрактивен изглед пак мислам дека би прошол ако е некој (по)моќен. Гледаме во реалност што има, не сме надвор од све и од сите случувања.

Он топик - како што рекоа, многу различни може да се причините зашто некој немал никаква или барем една озбилна врска на тие години. Не е наше да судиме за таква лична работа. Тоа си е негов проблем.
    Можеби да е, а може и да не е ред флег @GirlLove. Ќе видиш секако коа ќе го запознаеш подобро.
    Поише имаш ред флегс од друга природа кај овој, според тоа што го опиша, отколку дека му е ради тоа што не бил толку искусен ама ти си знаеш, нормално внимателна треба да си и да не се залетуваш пребрзо, да испиташ добро терен.

Ако уште збориме за тој последниот тип, веќе не можам да те пратам, премногу се. :D

Него, ти ко да рече дека убав бил типот, бар тебе убав ти бил или сум грешка? :^) Само, пази, не е па ниту све само у убавината. :nod: И пак доаѓаме до тоа дали тебе ти е за озбилно или за неозбилно, колку меракот да си го напраиш и да се забавуваш. Има разлика. :)

На quattro, Dentina, Billy Idol и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Hisha

Hisha Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    1.478
    Допаѓања:
    5.306
    :rofl:The things you sayyyyy….. bruhhhhhhh:rofl:

На bicycle, Dentina, Realist1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    3.649
    Му треба туториал од тебе :D

8. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    3.649
    Кај неа има само два типа на мажи: има пари и нема пари. Се друго шо набројала за неа лесно може да се реше - пари.

9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.892
    Допаѓања:
    15.806
    :D

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.688
    Допаѓања:
    19.089

Ти шо би понудила, ако тој е океј?

На Scott Weiland и sj *O* им се допаѓа ова.
  11. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    964
    Допаѓања:
    3.152
    Motor :rofl:

12. Бошковски

Бошковски Нов член

Се зачлени на:
    6 февруари 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    8
    bro what

На Realist1, sj *O* и eliesaab им се допаѓа ова.
  13. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    1.180
    Ова е толку гига-чад сигмапиллед тејк, што не е за по форуми.

На Scott Weiland и Бошковски им се допаѓа ова.
  14. TarantulaA

TarantulaA Форумски идол

Се зачлени на:
    26 март 2011
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    22.309
    не се туфкај,живот иде брзинаки..Пиши му ти прва..Како и да изреагира,ќе знаеш на што си

15. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    327
    Дали да сфатам како да ме игнорира ако не сака да пишуваме, туку само да збориме на телефон? И секогаш ја да се јавувам одма ми крева на тел, еднаш кога го прашав зашто ти некогаш не се јавиш ми вика ти бидејќи ти не можеш секогаш да зборуваш и во право е, кога сум со моите дома не сакам пред нив да зборам... Ама па и секогаш јас прва да му ѕвонам, не знам...

16. halfasoul

halfasoul Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2023
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    280
    Така си го научила навикнат е така

17. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    327
    Јас секогаш можам да пишувам, што сум го научила? Не реков јас дека сакам само да зборам

18. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.474
    Допаѓања:
    5.195
    Па не му ѕвони. Ден, два остави па нека те побара тој.

19. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    327
    Се плашам дека ако направам така, ќе ме откачи

20. halfasoul

halfasoul Истакнат член

Се зачлени на: