Совети од МАШКА страна за сите девојки

Discussion in 'Сингл' started by TheBunny, Sep 17, 2010.

1. @ceci11

@ceci11 Истакнат член

Како да се освои машко рак...Предлози...

2. boo3

boo3 Популарен член

Па ако те откачи барем ќе ти биде јасно дека не му значиш. Ако сака да остане со тебе нема да треба да го задржиш. Почитувај се самата повеќе за да те почитува и тој, вака ми изгледа дека те зема здраво за готово.

eliesaab and Billy Idol like this.
  3. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Шо има врска хороскопот со освојувањето.....? 8-|

4. Stark

Stark Форумски идол

Поемотивни сме. :D

Scott Weiland and Feniksgirl like this.
  5. Bratot

Bratot Форумски идол

Причина плус за утеха доколку не бидне ништо со освојувањето, пак ете кривица ќе биде хороскопскиот знак ^_^

Mumoftwo30 likes this.
  6. sino.o.oka

sino.o.oka Истакнат член

Демек.
    Држи вода ова...

Ужасно трагично е кога ќе видам уште не запознаени ко шо треба одма хороскоп, па знак па подзнак, па месечина... Па како реагирал, па како размислувал... Демек сите ракови се паметни, глупи, емотивни итн....

Поприфатливо ми е психолошки тест некој да му напрај, него да му чита хороскопи и да копа знаци.

Bratot likes this.
  7. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Неповрзано е ова за никој проблем директно, но мора да кажам дека ако сами се почитувате, и мажите ќе ве почитуваат повеќе. Не само мажите, туку сите, затоа што ова не е поврзано само со љубовно, туку со секое поле во животот.

Најголем трн офф е кога немате самопочит, дигнитет и не се цените. Тогаш му давате можност на секого да си игра со вас како сака.

8. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Тогаш не ти ни треба. Зошто ти е дечко што не е заинтересиран за тебе?
    There, I fixed it for you.

9. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Не знам што да кажам, преку пораки не се разбираме баш, ама кога збориме на телефон се е некако друго, на поубаво се разбираме и се по ред, плус ми рече сака да дојде во мојот град не сме од ист град 4саати далеку, не знам што да кажам... Да не го интересирам што ќе се замара да ме прашува кога да дојде не знам што да мислам, кога му реков дека ми смета што секогаш јас ѕвонам ми рече да не се оптеретувам со глупости ич не му било важно тоа

10. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Кажи му дека тебе ти е важно и тој да ти се јавува, ако не можеш да зборуваш ќе му спуштиш и ќе го побараш подоцна.

11. Lois

Lois Истакнат член

Тој има 25 години, јас некоја плус. Ми има кажано дека со девојки е обично срамежлив и ретко приоѓа. Повремено онака лабаво се закачаме, се зафркаваме... збориме за фитнес, вежби ... се имаме борено со раце. Пробувано кој колку може склекови... Ми има кажано дека како за женско имам сила. Забавно е. Денес направи нешто што може да е буквално ништо, ама ме интересира машко мислење. Ми рече "Дај ми ја дланката. Ајде сега стисни ја мојата најсилно што можеш." Му реков "не сакам да те повредам", рече "слободно, стисни најсилно". Стиснав... и се насмевнуваше и ме гледаше. Рече "ај јас тебе", но навали нагло и кај мене нешто крцна и се пресече малце па ме допре као океј ли си. Не беше ништо, не осетив проблем. И после ај стисни најсилно со лева дланка... Па меревме кој има поголема дланка онака ги допиравме.
    Може некој ќе каже абе глупости, ситници, детски игри. Не знам дали дека ми се свиѓа си правам филм дека има нешто во сево ова, ама пишете ми мислења... какви и да се. :)
    Некогаш колку години и да имаш, и ситници ти значат.

MиЛаѓ likes this.
  12. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

@Lois
    Аииииии преслаткооооо. :inlove: Да, делува детско и наивно многу ама ако е искрено, не глеам проблем, ете битно уживате во времето поминато заедно. И ја би вака, значи сериозно, многу сакам така да си ги мериме силите. :D Ферски и без потценување и попуштање да биде тоа. :nod:

Има некои знаци кои упатуваат дека и он те свиѓа? Начинот на кој те глеа пример? Вака делува као да има ама ќе видиш и приметиш со тек на време. Битно, дружете се, поминувајте време заедно и ќе увидите на што сте и на кај ќе тера ова. Не брзај и не се залетувај најбитно.

Инаку кој поише напраи склекови? :D И во иднина нека биде внимателен, сепак женско си, колку и да си силна, да припази. Сигурно немал лоша намера, не дека би те повредил ама да пази.

Lois likes this.
  13. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Ова за брачед ми прашвам. Он има 37 години и почнува да загледува девојки од 20 год. Ми кажува како се допишува со нив, па како биле јаки.
    Дајте иљач за детево, го сфаќам дека имаше 10 год врска, ама веќе ова не го бива...

14. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Женско на тие години има несоница се нервира за се има депресија. Машко се одава на задоволство, коли, секс, јадење и останати глупости. Дечкото има мид лајф крајсис ќе разбере дека е глупо наскоро. Сака да живее и ужива. Нема духовност...

sino.o.oka and GirlLove like this.
  15. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Ептен е ова генерализирано за женски и машки и не ми држи вода.
    Се надевам ќе разбери еден ден.

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Е остај го нека се издува.

GirlLove likes this.
  17. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Не знам колку би ти значел мојот совет бидејќи сум прилично делулу ама еве на вакви ситници би помислила дека барем малку му се свиѓам. Не знам од каде се знаете и кој ви е односот ама општо ако иницира разговори и сака да поминува време со тебе, гледа да најде шанса да сте на само, прави вакви работи, мислам дека да има барем нешто.

Lois likes this.
  18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

А бе тој не е сега скаран хахаха.
    Има поќе од 5 години.

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Епа ако де. Ако него му р убаво остај го. Не убива луѓе..

GirlLove likes this.
  20. eliesaab

eliesaab Популарен член

@GirlLove па види, другарка моја (горе-долу) на овие години беше дечко ѝ, откако раскинаа со години не знае на која малолетна да ѝ се закачи. Муабетот ми е, на таквите не им поминува очигледно.

GirlLove likes this.