Ова не го пишав. Ако е жена, и сеа женава раскинала врска и се гледа со некој - 15 години. Одма ќе се сипаат. Таа ваква, таа таква. Ку*ва. Најде да му се упика на дете, онаа може мајка да му биде. Безобразница, распуштена и сл. Немаше мажи, па најде некој 23 години, онаа 33. Срамота.
@Hell1234 ништо конкретно да не мислиш. Следниот пат не си губи време на долги врски, евентуално дефинирај си однапред до колку време ти се толерира.
Како би сфатиле некој со кој се допишувате некое време да почне да збори за заеднички живот и брак? (а сеуште не сте се виделе/запознале)?
Што е најтрагично не е прв така што ми зборел, не можам да разберам од која причина така зборат повеќето мажи
Дечки ме интересира мислење...запознавам дечко,он 33,јас 32. Бевме неколку пати на кафе,све ок и последниот пат сакаше да идеме во некој мотел. Викам слушај,јас знам дека не сме мали деца,не глумам ни светица ни девица ама јас така не можам и немам навика ни намера да идам по мотели. Се поздравивме културно и искрено мислев дека после тоа нема ни да пише. Ми пишува после еден ден као ти се шета ли кај сакаш да идеме...викам може кај било само да е во граници на нормалното..и као ај шо има врска кога идеш на одмор кај спиеш,ќе земеме нешто за пиење и ќе се опуштиме. Викам јас ни во хотел ни во мотел не ти идам,и мене ми е досадно у кафич не ми се седи,ако сакаш евентуално можеме да земеме за пиење и да седиме во кола. Не му било пријатно во кола не можел да се опушти. Според мене,не ме зема за сериозно,ама откако му кажав дека не идам по мотели,а му беше понудена опција и за у кола ( што ако му е само до тоа можеше да ја прифати),после тоа уште еднаш ми ја кажа истата опција као немало каде на др место. Јас секако ќе му кажам све што мислам у 4 очи кога ќе се видиме,ама ме интересира ваше мислење. Размислував и дека ни јас не би викнала некој дома после 3 испиени кафиња,ама па за у мотел ми е too much. Малце имам изгубено осет за врски и запознавања и после колку време е нормално да се случи нешто конкретно. Како и да е,не се осетив убаво кога ми ја понуди таа опција. Земам во обзир и дека сме возрасни ама никако не ми иде. Што мислите и како би постапиле? Прифаќам искрени мислења
Не сфаќам баш точно што е прашањето. Инаку, сигурно не сака да идете во хотел/мотел за да гледате телевизија. Се знае зашо се иде... Шо сака он нека каже поинаку. А за дали да одиш или не, ти си знаеш шо сакаш и шо бараш. А има причина зашо дома не те вика?
Сака секс, ваљда нема да играте шах. Искрено ми делуваш ко да сакаш на посериозно така да, арно си му рекла, ама јас не би одел повторно со него за само да му кажам во 4очи... батали го.
Членкава не ми делува ко да сака секс на уште недопиено кафе штом пишала овде. Зборо ми е, нема потреба да оди во живо за да му кажи дека не сака то...
Тоа да, особено што веќе му кажала, колку што сфатив. Озбилно, неозбилно на 30+, каде би оделе? Еве и најозбилни да се... На крај краева, и дома да го поканиш некого не е трагедија.
Ме подебаваш ама по малце. И јас че клам цела табла јајца наредниов месец, па сигурно не размислувам ако со некоја еве си го имаме муабетот и да тераме на посериозно да ја поканам во мотел бе. Се знај за шо е то опуштање итн, макар шо и во кола можи то. Нејсе, членката ја сфатив како да не сака да го напрај тоа и затоа и така ја советувам.
Дали добро разбрав? Ти се согласуваш на секс во кола, но не во хотел/мотел? Ако ви е до тоа тогаш останува само местото да го договорите. А ако мислите за сериозно, тогаш отворете ги картите и на кој до што му е кажете си отворено, за да не си го губи едниот времето.
Pa Апсолутно не,јас сум за во домашна атмосфера ама ако веќе треба да бирам пре би во кола него ли во мотел кај што знаеме какви луѓе идат и не знам ни воопшто дали е сменета постелнината. Еве ти ,што преферираш? Тоа ми е муабе Не се согласувам на секс после трет date ни во кола,ни во мотел. Муабетот ми е дека во кола попријатно би се осеќала под услов да седиме лабаво него ли во мотел,од причина што не ми се седи ни мене во кафич,имаш поголема интимност. Во мотели знаеме кој и зашто иде.
Кој вика девојко дека мора 23 кафиња до секс? Проблемот е што сака да идеме во мотел,не е толку голем проблем сексот