Аууу, можеби јас сум штраки малку за денешницава, ама измешани ти се приоритетите... Каде да се смести сексот за да изгледа достоинствено... Сигурно не каде што ќе се заќуткувате да не чујат мајка му и татко му.... Не знам. Не е страшно секс во мотел. Сум слушнала. Најсериозно. Малце грдо ако се случува во соседна соба, ама преживеав. Чак и на маж ми му се јавив да му кажам што слушнав Еве искрено. Сум имала секс со дечко, сегашен маЖ во хотел. Сигурно немаше дома кај мајка ми да го однесам во детска. Ништо страшно. Чак и на помала возраст еве од вас. Мизерно е што сеуште сме живееле со родители, а не што не сме сакале секс во парк или не знам каде, туку во кревет и туш пред и после. И рает.
Дечки глупо е рандом девојче да почне да ви прави муабет а не се знаете лично? Често на станица кога чекам бус приметувам еден дечко и баш ми е симпатичен ама глупо ми е и срам ми е да му пријдам, а и незнам што да му кажам за да почнеме разговор.
Обичен муабет ко да се знаете напрај му. За ЈСП, времето, дали е од населбата пошто претходно не си го глеала тука... Ако е заинтересиран ќе ти одговара, ако е незаинтересиран ќе ти дава површни генерални одговори или воопшто нема.
Нема ништо лошо во одење во хотел/мотел за секс, многу го прават тоа. Нормално ќе си изберете убав хотел, или Airbnb се нудат исто на 1 ден, нема ваљда да идете у “Лаки“.
Јас се извинувам јавно на @Dentina , по грешка ја цитирав неа,a сакав да прашам колку години е по друга членка.
Колку години си сакав тебе да те прашам? И почни со класика муабет "Извини колку е часот? " и отвори муабет..
Vo motel pretezhno se znae koj se vodi, ne prifakjaj. Ne ste vie vo dolga vrska pa moze da odite bilo kade zaedno bez da se osekjash “evtino”. Mozhe da ispadnete vo kafich na pijachka ili vo park ne znam, vo kola ete, jas na primer ako sakam nekoja doma da ja pokanam im davam na moite 1000ka da jadat pica nekade i da pijat po eden sok i im ja kazhuvam prichinata, sea ne znam site sme vo razlichni odnosi so domashnite, ne mu sudam ama ushte na pochetok vo motel? Valjda sfatil deka ne ti e dojdeno do seks ako na nego mu e toa celta, trebal da te oceni do sea. Vrednuvajse sebesi.
Можеби...ама веќе сте биле во врска. Нас ни беше трет date,не сме се ни бакнале а ме вика во мотел. Се знам себеси и нема да се осеќам убаво. Прашањето беше дали му е само до тоа,зашо ме збуни...откако му кажав дека не идам по мотели,мислев нема да ме побара ако му е само до тоа...сакаше пак да се видиме ама пак на такво место со изговор дека не му се седи у кафич. Јас ќе му објаснам следна прилика убаво,ме интересираа совети поготово од машки дали некоја со која планирате врска би ја однеле на такво место.
Јас не сум машко ама знам како размислуваат, овој сака само да те легне и ништо друго. Тоа шо ти се јавува, значи оти е упорен да те легне. Не си губи времето со него.
Saka da te legni i ako ti vrti muabeti samo na to. Ne se zalazuvaj, ako ne go interesira nikoja temi i vrti samo da te odnesi vo motel kako so vikas, move on.
Ja nikogo neam vodeno nit pa samiot sum spiel, sum slushnal deka tie sho se “prodavaat” gi nosat ili samite oni baraat da gi nosat, taka sum slushnal, sho ne znachi deka e taka sekad i motelot e za lugje ama nikoash ne bi odnel devojka so koja imam iskreni nameri na prvi viduvanja i iskachanja vo motel.. sekoj bi pomislil koja i kakva mu e namerata. Toa e moe mislenje.
Стварно мажите не сакале попување? И сакале многу да ги тинтариш, да глумиш љубезност и сл? Јас едноставно, не можам да ќутам и се в лице плескам