Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.104
    Taka e, ama ne e deckovo za vtora sansa, ajde eve i neka e, ama dali kje izdrzi ne znam :)

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.735
    Допаѓања:
    19.413

Deckovo e trup, ucel od internet kako da bidi romanticar, ama dzabe, to e vrodena maana- sindrom :D

На luda.mala, Mumoftwo30 и Outlook им се допаѓа ова.
  3. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.104
    Ucel stoicizam :) hard to get :D ne se dava on na prva :D

На eliesaab, Gosh, Mumoftwo30 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Leroy

Leroy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2019
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    94
    Не го разбирам игра некоја игра.
    Дури и ми пиша денес ама некако ладно,незаинтересирано. Му вратив така што одговорив кратко да затворам муабет ,да видам дали ќе иницира ама затвори и тој на ист начин .
    Мислам не разбирам зошто ми пише ако не му било ок.

5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.735
    Допаѓања:
    19.413

Batali go tumruk e, osven ako si za da mu vadis zbor po zbor so klesta bujrum..

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Kade33

Kade33 Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2024
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    38
    Како завршува дејт на двајца плеери? Нерешено без голови, со многу црвени картони(знаменца).

На Outlook му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.104
    Ne se maci da razberes, igra e, nema sto da se razbere, push and pull, napravi mu ti nemu eden dobar push, pa vidi dali on kje ti pise tebe :) jas ti garantiram, nema :) so player imas dve opcii, ili kje te vovlece vo negovata igra ili kje go otkacis, treto nema. U oci ja gledal be i za raka ja drzel hahah dobar vic napravil :D

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Leroy

Leroy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2019
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    94
    Да да ,на крај не му вратив повеќеМожно е да пише ,затоа што ќе му е чудно некој да не паѓа на тоа ,и ќе се прашува што не е ок со него . Најверојатно мислел готово ме освоил со држењето за рака.

9. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.104
    Vidi ocigledno ti se dopagja deckoto, stom go razglabame, megjutoa tipov ne e ok, ona sto te drzel za raka i vo oci te gledal, za moj esap dno dna, zatoa sto od druga strana nitu te ispratil, si kazala gladna si, on gluv. Ne znam kolku godini imate, megjutoa kako jas toa gledam on misli "ona me svigja, lepo prica lepo hoda-kokos". Edno da znaes, sekoj moze da te gleda kako toj sto saka, a ti dali si kokos toa e tvoj izbor, bolje volk u jagneska koza, nego kokos, mene ako me prasuvas, zatoa sto toj negov odnos za nego kazuva, ne za tebe. Ti si ok, ti bi dala sansa, ama komu, za sto? Trgni go na strana, od boga blagosloven block imas :) kje mu gi mislis nemu igrite, sto kje mislis ti, neka misli toj, koga taka se postavil.
    Edit: udri mu malku na majtap :) neli imase edna pesna od Tajci :) zaljubi se u moje oci :D kazi mu go pozdravija od Femina :)

На Leroy, Realist1 и Stark им се допаѓа ова.
  10. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.735
    Допаѓања:
    19.413
    Aj da se izligavam malce, kako romanticar.

Izleguvam na dejt, ja nosam na sladoled ili jadenje (osobeno ako recis kako vo slucajo tvoj), ce i otvoram vrata, ce i namestqm stol da sedni, ce si poprajme muabet, pozitiven vedar, light da recam.. potoa ce sakam sekoja sekudna da ja iskoristam pa i da ja ispratam do doma ili do negde do kaj so ce cuvstvuva vejce sigurno.

E toa e vejche onaka da recam vo granici na normala. :)

I ako te bendisuva kako green flag bi go izdvoil ce ti pisuva i vrajcha, a ne so saati da cekas.

На Leroy и Outlook им се допаѓа ова.
  11. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.433
    На првиот дејт со дечко ми, лани јануари не само што не дозволи да бидам гладна туку и цело време гледаше да не ми студи.
    Така беше и на втор и на трет дејт и секогаш.

Независно дали ќе е дечко или другар со кој имате излезено на дејт или прошетка, машкото треба да направи да се чувствуваш пријатно, да не ти недостига нешто и слично.
    Сепак сте излегле на дејт, ако тој те покани треба да организира супер дејт, а не да ви е незгодно и на двајцата.
    Ред флаг, голем.
    Мој совет е да се сконцентрираш на нешто друго, не на овој кој очигледно не знае што сака.
    Глуми хард ту гет и не знае да води разговор, треба да му ги вадиш зборовите со клешта?

На Gosh, Mrs. right, Leroy и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.104
    https://www.instagram.com/reel/C6totuaOq5E/?igsh=MTJid2t6Ym1rNGZqcQ==

На Leroy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.433
    Добро, да бидеме реални, ни двата пола некогаш не знаат што сакаат, не сите секако.
    Членкава имала несреќа да налета на таква личност.

14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.104
    Apsolutno si vo pravo, ama sega devojcevo treba da go ohrabrime, zatoa sto realno takvi igri se za lugje sto ne znaat sto sakaat, bez razlika dali se mazi ili zeni, mada zena taka...se si biva.

15. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.433
    Реално, само ќе си троши време.
    Еднаш имав прилика да налетам на таков, излеговме на дејт, се океј поминавме, и се изгуби следниот ден.
    Ја цела у прашалници да дознаам што е проблем, се правдаше со некои глупави изговори, видов не видов, се повлеков а ќе речеш тој, возрасен оформен човек.
    Со таквите треба на ист начин.

Знам дека и е тешко, комплетно ја разбирам, ама подобро да си заштеди време и нерви.
    Ова го научив со тек на време, бидејќи не вреди да се вложуваат напори за личност која постапува вака.
    Подобро за неа, што порано сфати, тоа подобро, на сила убавина не бидува.

На Gosh, Mrs. right и Outlook им се допаѓа ова.
  16. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.104
    Samo jak push, pa ona posle pull :) pa da vidis dali kje se vrati toj :) ako e badijaldzija moze i kje se vrati, block najpametno inaku cisto gubenje vreme, apsolutno se slozuvam.

17. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.483
    Допаѓања:
    3.736
    Не ти треба овој, со физичкиот допир допрел до тебе така примаш љубов можда ама испаднал ѓубре, гладна па и не те испратил мислам човече сум бил на прв дејт и не ми било по ќеиф и сум кажал дека не си одговараме ама едно испраќање секогаш имало па ако неможе повеќе може другари да останеме, па ја викнал на дејт морон.
    Блокни го и ич не се замарај ќе се најде друг.

На Gosh, eliesaab, Outlook и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Leroy

Leroy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2019
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    94
    Не ,не допре со допирот баш ми беше чудно во негативен контекст . Можеби ми годеше малку ама свесна бев дека не може така на прв дејт до толку такви допири.
    Туку повеќе се разочарав затоа што сите лажат, а на изглед барем не изгледа покварено . Тој тоа што кажа не сака да му го прават баш тоа го прави ,кажа не сака игри, сака искреност , сака врска дека му е смачено од авантури ,кажа дека обично во неговите искуства со девојки не се поклопувале зборовите со делата нивни.

19. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.297
    Допаѓања:
    13.174
    Ех, изглед вара и тоа многу. Сите лесно да се издаваат според изглед одлично ќе беше.
    Па обично така иде тоа, не знам дали сте приметиле. Тоа што го зборат се коси со она што на дело го праат.
    И ова за девојките што го кажал всушност за него важи у случајов. Батали. Не е сериозен и не знае што сака.

На Gosh, Leroy, bicycle и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.483
    Допаѓања:
    3.736
    Нарцисист

На Cece967 и Leroy им се допаѓа ова.