Мислам дека првен потпирање на социјални мрежи е погрешно. Бар мене кога запознавам некој во живо без разлика на ситуација потребни ми се најмногу 10минути да проценам кој стои спроти мене, додека онлајн е потешко имаш само пишана форма и фотографии на профил, се одбрано како шо сака да се прикаже личноста за да привлече внимание на социјални мрежи. 2димензии vs мултидимензионалност.
Znachi za tebe primer nema teoretska shansa da bi zapoznala nekkgo od drug grad ili ziver vo druga drzava.
не верувам дека 30+ мажи одат со девојчиња од средно.Поверојатно е и сум гледал машки од 25-30 да идат со девојки од средно...
Пишав погоре, не враќам на пораки од рандом луѓе шо ме заследиле, а нит ги знам нит сум ги видела некогаш и некаде. Или па на некој шо претходно имал шанса или уште има да се запознаеме во живо пошто се среќаваме често, а наместо тоа пишува. Не ја сфаќам поентата, а плус од се шо се имам изнагледано и изнаслушано тоа си се некои мои правила.
Значи не се разбираме, зборувам за лик шо го знам ни се среќаваат друштва на испаѓање денски и вечер, а во живо кога те гледа не знае да каже ни прв здраво, а после пишува. А од некој што не го знам, а ми пришол во живо и сме оствариле ок комуникација може да се продолжи со комуникација на социјални мрежи па дури пооооосле тоа да се излезе на кафе. Нешто погрешно ме сфати не знам.
Ја ко бев средно истотот се прашував шо бара со постар не биле 30 год ама околу 25 год биле ама на прст да ги броиш си беа толку девојчиња и ова зборам пред бајаги години
Мислам е најдобро да си ги запрела и двајцата да ги прашаш дали не им смета разликата во години.Дека не верувам јас да искочам со некоја од средно, немам таков фетиш.
За да не бидат јавно понижени и линчувани од возрасни жени... Иначе, оти се гнсни педофилишта и/или бараат некоја неизживеана полесно да ја смотаат.
Vcera se iznasmejv na eden drugar, otsekos bil takov zelen ama ova vrv hahah. Se dopisuval so nekoja i i kazhuva kako mu bilo tesko, nishto ne mu odelo vo zivoto, no taa bila sijalicata vo negoviot cel mrak.
Овде ќе го кажам муабето со брачед ми, 38 ги вркна и се загледува по девојчиња од 20-25 години, па и коа ми покажува на какви лајкнува. Се на изволте и да знаеш таквите му се најубави и најинтересни.
Искрено прашање за машките, што мислите за девојките кои се на тиндер да запознаат некој? Дали мислите дека се “очајни” или ви е нормално и би ја сфатиле сериозно
Ако видам дека е сериозна, зошто да не сум и јас?Љубовни врски имало и преку социјални мрежи, зошто да не и преку Тиндер?
Дали ви е ок (ама знам дека ви е хахах) ако девојка со која сте неофицијално во врска, ве кани дома неколку дена со ред ( пошо нејзините не се тука иако се знаете само месец дена?