Мене ме интересира само најдобрио другар дали е сингл или е во врска или брак, ама не разговара со сопругата/девојката и дали е разочаран, па сега бара утеха.
Zosto edno masko bi gledalo vo devojce samo od daleku, izgleda zainteresirano, ne prevzema nisto povekje a voedno ima I devojka? Se izvinuvam za latinicava nemam mak poddrska tuka.
Ne e za mene za drugarka e. Idi pa ubedi ja. Ama iskreno vaka sto go znam jas fino I povleceno momce, ne trca po devojki. Ama ova stvarno ne mu go razbiram.
Душа. Ова е еден од најголеми ред флаг, а истовремено и најголемо копиле. Че скрши нечие срце кога ќе го најди следниот плен, еве во случајов другарка ти. Па потоа можеби и неа, ко че најди друга. Ако е така ко шо велиш има девојка а се пули во други..
Fala ti. Mi trebase mislenje od masko zosto I jas ne bev sigurna od pricina sto vaka stvarno e dobar, pozatvoren tip, I si mislev aj moze mu e sram da I prijde ama pa ova so devojka sto ima me kocese. Kje I kazham jas pa valjda konecno kje sfati.
Примерен и добар дечко првин че расчисти се со неговата девојка па потоа ќе бара друга. Вака не. Барем ако е џентлмен вака не функционира.
Не си фер, само провоцираш. Ајде поопширно, само побрзај морам веќе да заспивам. Гив ит ту ми. P.s. нисам мушко ал могу да погледам
Не е совет, праиме муабет со една другарка, а бе вели маживе не се зрели до 37 години. Демек не очекувај врска со некој до 36 години. А бе велам, како така има секакви карактери. Зборувавме за мојот случај каде што пробував врска со 29 годишен, секако не озбилна, прво да се види шо како. И имав контакт со сестра му, ми рече па он е мал, што очекуваш ти од 29 години дете да размислува. Ме интересира, дали сте се судриле со вакви работи. Според мене, годините не се битни туку размислувањата, спремноста на личноста и сл.
Ај да ви откријам нешто. Мажите не се исти со сите жени. Не ги третираат исто. Спрема некои се понашаат "не зрело", не сакаат да се врзуваат, рано им е за сериозна врска/брак... Се влечат со години, избегнуваат јавност, не се претерано заинтересирани... И после ги гледате со друга девојка, оп, одма сериозна врска, па одма се вериле, па брак... Како да се други луѓе, не тие што сте ги знаеле. Тоа не значи дека "им дошло времето" или дека одеднаш се смениле и "опаметиле". Исти се. Само нашле што барале и спремни се за следен чекор.
Или да сумираме, мажите ќе те мафтаат за пуста пичка, и после ќе де шутнат оти сакаат неебана да женат... Нема на чему.
Се согласувам и нормално е да не се понашаш идентично со сите. Зависи со каква личност си фатил работа, погодена дали е или не баш. Но, ако знаеле дека не се заинтересирани и не го нашле во нејзе тоа што го барале, требало да ја откачат, не да се влечат. И онака се знае како ќе заврши, што менува дали порано дали подоцна. Најдобро за двајцата би било. Не за друго, туку време да не се троши, па и да се дава лажна надеж некому. Или сепак убаво е да се има некој до себе, да се задоволат некои свои потреби?
Нема врска, јас сите бивши ги имам замарано со моите емоционални дупки и проблеми, пичка има секоја, ама не секоја има нерви да ми ги пуни дупките у душата.
Епа самиот факт што "не им дошло време" и не се понашале кон секого исто по дифолт ги прави непотполно зрели. Тој што доволно се познава себе, е самокритичен, има емоционална интелигенција ќе знае ваљда да идентификува во што е проблемот пред да изиграва лудило. Ваквите луѓе за жал, се екстремно ретки. Да не ги третираш луѓето исто, значи ти фали интегритет. Не знам како некои може да се понашаат како што треба, а некои како мали деца. Како вишок време, пари и енергија да имаат луѓето.
А бе исто и за нас жените важи. Ако ми се мафта со некој ќе се праам на незрела, емоционално ќе го замарам со мене, ќе го тормозам, колку само да не бидам сама, ми се сака секс, барај го. Па ко ќе најдам некој по моја мера ќе си се понашам зрело. Значи јас различно ги третирам луѓето. Шо значи со некој можам да манипулирам и сакам, да ги уништувам, воедно и себе и после искористувањето, ќе го метнам и ај чао. Убо кажано е твоето.